Στο πλευρο του σαρκοζι η χιλαρι...

18:32 29/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Χαμογελαστός και κεφάτος ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, πόζαρε στο φακό έχοντας στο πλευρό του την Χίλαρι Κλίντον.
Κατά την επίσκεψή του ...
στις ΗΠΑ, ο Σαρκοζί είχε συνάντηση με το μεγάλο φαβορί των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ
στις εκλογές του 2016, Χιλαρι Κλίντον, αν και η ίδια προς το παρόν δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της. Ο Σαρκοζί ανέβασε στο Twitter την επίμαχη φωτογραφία που τον δείχνει να ποζάρει δίπλα στην πρώην "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας μαζί με την τρίτη σύζυγό του, Κάρλα Μπρούνι και την μονάκριβη κόρη τους Τζούλια μετέβησαν στις ΗΠΑ και απόλαυσαν βόλτες με αμαξάκι στο Σέντραλ Πάρκ. Ο Σαρκοζί ανέλαβε χρέη κουβερνάντας, προσέχοντας την κόρη του, καθώς η σύζυγός του έκανε πρόβες για τις συναυλίες που δίνει στο αμερικανικό έδαφος, ωστόσο ξέκλεψε λίγο χρόνο για μία συνάντηση πολιτικού περιεχομένου.

Ο Σαρκοζί επισκέφθηκε το «Ίδρυμα Μπιλ Κλίντον» για να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στην Χίλαρι στον ανεπίσημο προεκλογικό αγώνα της αλλά και να εισπράξει τα κολακευτικά λόγια της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για τις πολιτικές του ικανότητες. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας φέρεται να πήρε τις "ευλογίες" της Χίλαρι για να διεκδικήσει εκ νέου το προεδρικό χρίσμα στην πατρίδα του το 2017.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα