O δημητρης ριζος μιλαει για την εξελιξη της υγειας του γιου του μετα την εφχειρηση...

18:32 29/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Πριν από δεκαοχτώ ημέρες ο γιος του, Αποστόλης, είχε ένα τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Από τότε βρίσκεται σε κώμα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού. Από εκείνη...
τη στιγμή ο πατέρας του δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του και προσεύχεται για να πάνε όλα καλά. Ο Δημήτρης Ρίζος μίλησε για την εξέλιξη της υγείας του γιου του.

Οι γιατροί κάνουν λόγο για μία δύσκολη περίπτωση. Όμως μετά από την πρώτη εγχείρηση στο κεφάλι με στόχο να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος από το αιμάτωμα, οι εξελίξεις είναι
πολύ θετικές. «Η κατάστασή του παραμένει σταθερή και αυτό είναι μια καλή αντίδραση του οργανισμού», δήλωσε στο Secret και συνέχισε:

«Είναι ακόμη σε καταστολή. Μετά την επέμβαση δεν έχει κάνει πυρετό, ούτε πίεση και γι’ αυτό έχουμε μεγάλες ελπίδες μετά την εξέλιξη αυτή. Είναι βέβαια κρίσιμη η κατάσταση ακόμη. Ο κίνδυνος παραμονεύει, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και μας δίνουν πολλές ελπίδες για την πορεία της υγείας του».

Ο δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους βρέθηκαν δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.«Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται. Που συμπαραστέκεται στον Αποστόλη. Οι προσευχές μας δεν σταματάνε. Το τηλέφωνο δεν σταματάει να χτυπάει. Φίλοι και γνωστοί, όλοι δείχνουν το ενδιαφέρον και την αγωνία τους για τον Αποστόλη. Οι ελπίδες μας κάθε μέρα γίνονται περισσότερες. Όπως και οι προσευχές μας».

Ακόμη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους γιατρούς, αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν και φροντίζουν τον Αποστόλη. «Οι καλύτεροι επιστήμονες έχουν πέσει πάνω στο γιο μου και φροντίζουν για όλα. Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερες συνθήκες νοσηλείας για ένα τέτοιο περιστατικό. Έχουμε πίστη και ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά και θα επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς».

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Keywords
Τυχαία Θέματα