Στο αλ τσαντιρι του λακη ο αλεξης με το υπουργικο συμβουλιο, θα γινει της ... τριτησ!

13:32 10/2/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Μᾶς λείπει ἕνας ἀρχηγός;... πενῆντα ξεφυτρόνουν,
τὸ ἕνα κόμμα χάνεται;... θὰ ἔβγουν ἄλλα δέκα·
ὅλοι γιὰ τὸ ἀξίωμα τοῦ ἀρχηγοῦ μαλλόνουν...

κι᾿ ἴσως ἀργότερα μᾶς βγῇ ᾿ς τὴ μέση καὶ γυναῖκα.
Ἀλλὰ κι᾿ ἐγὼ ὁ ἀφανὴς τῶν Ἀθηνῶν πολίτης
ἐλπίζω πὼς καμμιὰ φορὰ θὰ γίνω Κυβερνήτης». ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ

«Καλώς ήρθες, Κυριάκο μας!
Η σάτιρα έχει αφάνταστη χαρά από την εκλογή σου.
Αυτή η φάτσα καρτούν, ξεπατικωτούρα ενός άσχημου παρελθόντος, έρχεται σε μία περίοδο απαισιοδοξίας να προσθέσει ακόμα περισσότερη απαισιοδοξία, και να δυναμιτίσει το απέλπιδο
της χώρας…. Ο γιος του αποστάτη του κέντρου, έρχεται να παραστήσει τον επιστάτη του…» ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Λάκης Λαζόπουλος πρέπει να έχει κάποια «φοβία» με τις σοσιαλιστικές- δεξιές κυβερνήσεις και να του δημιουργούν πονοκεφάλους με «εμετικές τάσεις» και θολώνει το μυαλό του, όταν κάνει εκπομπή. Πολύ περισσότερο με τους πολιτικούς που συμμετέχουν στα κυβερνητικά σχήματα. Αλλιώς δεν εξηγείται η χολή, το δηλητήριο, το μίσος και η αθυροστομία που βγάζει για τους πολιτικούς που υποτίθεται σατιρίζει εκτός από τον φίλο του Αλέξη Τσίπρα!

Αφορμή να ασχοληθώ με το Λάκη και την υποτιθέμενη «πολιτική σάτιρα» που κάνει, μου έδωσε το δηλητήριο που έχυσε σε μια αναρτησή του για τον νέο πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Λάκης έχει έναν δικό του τρόπο να βρίζει και να «ντοπάρει» το ακροατήριο με πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα, και ο κόσμος να τον χειροκροτεί. Έχει κάνει επιστήμη τη σάτιρα μπερδεύοντας την «πολιτική με τη σεξουαλικότητα». Πολλές φορές όπως θα έχουν δει και οι τηλεθεατές απευθύνεται στο ακροατήριο, με λέξεις που σοκάρουν. Το μαλάκας, γ……., σου σηκώνεται… πως το κάνεις… εσύ γιατί γελάς… σου αρέσει το πήδημα… και πολλά άλλα που δεν γράφονται.

Ο Λάκης χρησιμοποιεί και μια άλλη τεχνική. Μη έχοντας έμπνευση και φαντασία να υποδυθεί διάφορους ρόλους όπως έκανε με τους Μήτσους, απομονώνει διάφορες φράσεις πολιτικών η απλών ανθρώπων και τις σχολιάζει με τον δικό του …τρόπο!!! Αυτό βέβαια δεν είναι έμπνευση και φαντασία, είναι βλακεία-αταλαντοσύνη και ξεπερασμένες πρακτικές.

Εμείς τα κάναμε αυτά τη δεκαετία του ΄90. Το να απομονώνεις φράσεις πολιτικών προσώπων αλλάζοντας το νόημα δεν είναι επιστήμη η να μαζεύεις τηλεοπτικά σκουπίδια και να τα παρουσιάζεις ως έμπνευση φαντασία και πολιτική σάτιρα. Ο Χάρρυ Κλήν και ο Γιώργος Μητσικώστας με το ταλέντο τους υποδύονταν ρόλους πολιτικών ή έκαναν μιμήσεις με επιτυχία χωρίς να βρίζουν. Ο Λάκης έχει αναγάγει το βρίσιμο την αθυροστομία και λοιδορία των πολιτικών σε επιστήμη, επειδή δεν ανήκουν στο δικό του χώρο. Εάν δεν έχεις αριστερά φρονήματα …είσαι «προδότης-φασίστας».

Δεν αποδέχτηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να πολιτευθεί για να μπορεί να βρίζει τους αντιπάλους του. Αντί λοιπόν ο Λάκης να βρίζει(δεν σατιρίζει) τους πάντες και τα πάντα, κάνει πολιτική σάτιρα του κώλου!!! Αυτή την πολιτική σάτιρα σερβίρει στον κόσμο και τον δουλεύει, ενώ αυτός του δίνει απλόχερα το …χειροκροτημά του. Τι ηλίθιος λαός είμαστε!

Ο Λάκης τα κονομάει και ο κόσμος αφού ακούει ότι μ@λ@κία του κατέβει στον εγκέφαλο, τον χειροκροτεί και ….χαμογελάει. Του λέει είσαι μ@λ@κας και οι θεατές το ευχαριστιούνται!!!!! Τι αρρώστια και αυτή των Ελλήνων!!!

Λάκη στο τσαντίρι της Τρίτης βρες τρόπο να διαφυλάξεις τον φίλο σου τον Τσίπρα. Εγώ θα σου πρότεινα, με την κατηφόρα που έχει πάρει η χώρα, να καλέσεις όλο το υπουργικό συμβούλιο(!) να παρακολουθήσει από τις πρώτες θέσεις «το Αλ τσαντίρι σου». Θα έχει πολύ πλάκα και μεγάλη τηλεθέαση! Θα βοηθήσει να …γελάσει λίγο το χειλάκι του κόσμου να σατιρίζεις τους συντρόφου σου. Όχι να έρχονται μόνο σύσσωμη η κυβέρνηση στην παράσταση «Θεέ μου τη σου κάνανε». Ο Θεός τι θα μας κάνει Λάκη, εμείς τι να του κάνουμε!

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα, να πας καμιά βόλτα και στα μπλόκα των αγροτών να κάνεις από εκεί κανένα Αλ Τσαντίρι ή σε κάποια hot spots προσφύγων-μεταναστών. Και μια προσωπική παράκληση …ρε Λάκη.

Πολλές φορές έχεις σχολιάσει το «γαλαζοπράσινο» ξύλο που έριχναν τα ΜΑΤ σε άλλες εποχές. Περιμένω τώρα να δω τι χρώμα ξύλο δίνουν στους συνταξιούχους έξω από το Μαξίμου και σε ρωτώ, είναι ρόζ-ροζέ η απροσδιορίστου χρώματος και θέλει χημικές αναλύσεις; Αμέ η κότα, ο γάιδαρος, τα γουρούνια να κυκλοφορούν στους δρόμους, κάτι που δεν είχαμε δει στο παρελθόν, μπορείς να τα σχολιάσεις; Αν αυτά είχαν γίνει από γαλαζοπράσινες κυβερνήσεις θα είχες «δουλειά» για 2-3 χρόνια, ναι η όχι! Τελικά θα καταργήσει τα ΜΑΤ ο ΣΥΡΙΖΑ όπως είχε υποσχεθεί; Ξέρεις κάτι να μας πεις;

Λάκη μέσα από τη δήθεν σάτιρα μην προστατεύεις άλλο τους πολιτικού σου φίλους. Σε λίγο μαζί με αυτούς θα φτύνουν και σένα. Όπως βλέπεις «μας πήρανε χαμπάρι». Ότι και αν κάνεις, Αριστοφάνης και Σουρής δεν μπορείς να γίνεις! .Ούτε καν Μπέπε Γκρίλο(Beppe Grilo) με πολιτικές προεκτάσεις, αν και το μοιάζεις λίγο «φατσικά», όχι όμως στο ταλέντο!
Άντε για και καλά κρασιά!!!!!!!!!

ΕΔΩ Διαβάστε τι γράφει ο Λάκης για Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτός είναι ο ταλαντούχος εθνικός μας ….Τσαντιροσατιροπαρουσιαστής Λάκης Λαζόπουλος, να τον χαιρόμαστε!
Keywords
Τυχαία Θέματα