Στις 100 πιο ισχυρες γυναικες του παγκοσμιου χρηματοπιστωτικου συστηματος η σακελλαριου του τχς...

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ...
Στη φετινή λίστα της Financial News -της εβδομαδιαίας έκδοσης του Dow Jones για την επενδυτική τραπεζική και τη βιομηχανία κινητών αξιών- με τις 100 γυναίκες που ασκούν την μεγαλύτερη επιρροή στον τομέα των χρηματοπιστωτικών...
υπηρεσιών σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική συμπεριλαμβάνεται η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), Αναστασία Σακελλαρίου.

Στην κατάταξη «FN100 Most
Influential Women» για το 2014 περιλαμβάνονται κορυφαίες εκπρόσωποι εποπτικών αρχών που διαδραματίζουν σήμερα ειδικό ρόλο στην ΕΕ. Ενδεικτικά, ξεχωρίζουν η πρόεδρος του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ντανιέλ Νουί, η Διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Αρχής Κινητών Αξιών Βερένα Ρος, η υποδιοικήτρια της Τράπεζας της Αγγλίας Νεμάτ Σαφίκ, η Ιζαμπέλ Βέϊλαντ Διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών και η κ. Αναστασία Σακελλαρίου, η οποία ηγείται ενός Ταμείου με ξεχωριστό χαρακτήρα πανευρωπαϊκά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Dow Jones οι διακριθείσες θα βραβευθούν κατά την 8η ετήσια εκδήλωση των «FN100 Most Influential Women» στο Λονδίνο στις 24 Νοεμβρίου 2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα