Σωστος ο κυριακος : με μεϊμαρακη και αλλους γραφικους η νδ δεν προκειται να ξαναδει εξουσια

12:11 6/12/2015 - Πηγή: Fimotro
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΗΘΕΛΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΟΤΗΤΑ
Πολύ απαισιόδοξος για την σημερινή ΝΔ έτσι όπως αυτή...
εκφράζεται από τον Μεϊμαράκη και άλλους γραφικούς, εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο πρωινό του Μega σήμερα, χαρακτήρισε τη ΝΔ "γηρασμένο κόμμα που δεν επικοινωνεί με τον κόσμο" και έδειξε προβληματισμένος για την σημερινή μορφή σε οργανωτικό
επίπεδο που έχει το κόμμα του. Για την δική του υποψηφιότητα είπε ότι έχει μια «πολύ καλή δυναμική», ενώ ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις, ορισμένες από τις οποίες τον φέρνουν τρίτο, ανέφερε ότι η καλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή που κάνει στις συγκεντρώσεις.
Θέλησε χαρακτηριστικά να επισημάνει ότι οι μεγάλες εταιρείες έχουν αρνηθεί να κάνουν πρόβλεψη πρόθεσης ψήφου καθώς παραμένει άγνωστο το ποιος θα έρθει να ψηφίσει.
Πρόσθεσε ότι έχει επενδύσει σε μια σοβαρή πολιτική παρουσία και ότι κατά την εκτίμησή του η συζήτηση δεν είναι όσο πολιτική θα έπρεπε.
Αναγνώρισε ότι η ΝΔ δεν είναι αυτή τη στιγμή έτοιμη να κυβερνήσει καλά σημειώνοντας ότι «δεν αρκεί να κερδίζουμε εκλογές» και επισημαίνοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν καρπώνεται το πολιτικό όφελος της απαξίωσης του κ. Τσίπρα «γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας».
Σ.Σ. Fimotro : ο Κυριάκος εάν από την αρχή είχε συγκρουστεί με τον Μεϊμαράκη τους γραφικούς που τον υποστηρίζουν και τους ξεπερασμένους μηχανισμούς τους θα είχε πάει πολύ καλύτερα στη μάχη της διαδοχής. Αργά κατάλαβε ότι ο κόσμος της ΝΔ θέλει συγκρούσεις και όχι διατήρηση του υπάρχοντος κομματικού συστήματος της ΝΔ. Και έτσι όμως έχει ελπίδες να περάσει στη δεύτερη θέση με την κατάρρευση που έχει υποστεί η υποψηφιότητα του Μεϊμαράκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα