Σκοτωθηκε σε τροχαιο ο ηθοποιος γιωργος κατινας...

19:00 20/1/2014 - Πηγή: Fimotro
..ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΑΝΟΣ...
Ο 42χρονος ηθοποιός Γιώργος Κατινάς σκοτώθηκε σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής, ενώ οδηγούσε μηχανή, χωρίς να φορά κράνος, ένα σοκαριστικό γεγονός που έχει προκαλέσει θρήνο στον καλλιτεχνικό κόσμο...
Ο Γιώργος Κατινάς, μαχόμενος συνδικαλιστής στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής «Ίασμος», είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz σε θέατρο,
σινεμά και τηλεόραση, ενώ παράλληλα ήταν και ιδιοκτήτης της εταιρίας «4actors».Εξάλλου, είχε συμμετάσχει σε επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως οι «Βέρα στο δεξί», «Ένας μήνας και κάτι», «7 Θανάσιμες πεθερές», «Οικογενειακές ιστορίες», «Μυστικά της Εδέμ».

Να σημειωθεί πως ο ηθοποιός είχε επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι φέτος, μετά από πενταετή απουσία, παίζοντας στην παράσταση «The man from Earth» του Τζερόμ Μπίξμπι στο Θέατρο Αλκμήνη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Κατινά, θα πουν συγγενείς και φίλοι, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στις 4 μ.μ. στο κοιμητήριο της Νέας Φιλαδέλφειας, στον Κόκκινο Μύλο.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα