Σκληρη κριτικη απο την κοππα στο πασοκ του βενιζελου

10:54 19/2/2014 - Πηγή: Fimotro
"ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"
Κατά μέτωπο επίθεση στον Ε. Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ, από το οποίο νωρίτερα ανακοίνωσε την αποχώρησή της, εξαπέλυσε χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ η...
Μαριλένα Κοππά. Η Ευρωβουλευτής κατηγόρησε ευθέως την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ότι έχει μετατρέψει το κόμμα σε «συνιστώσα» της Νέας Δημοκρατίας και ότι σήμερα έτσι όπως είναι το
ΠΑΣΟΚ δεν είναι σε θέση να συμμετέχει στο εγχείρημα ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς.
«Ο χώρος πρέπει να έχει αυτονομία από το ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συμμετέχει σε εγχείρημα ανασυγκρότησης του χώρου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μ. Κοππά, μιλώντας στη Σία Κοσιώνη, και προσθέτοντας πως η απόπειρα του Ευάγγελου Βενιζέλου για σχηματισμό ελληνικής «ΕΛΙΑΣ» είναι «έωλη».
Επεσήμανε μάλιστα πως η απόφαση του Ε. Βενιζέλου να συμμετάσχει ως αντιπρόεδρος και με στελέχη στην κυβέρνηση Σαμαρά στέρησε από το ΠΑΣΟΚ τη δυνατότητα να διατηρεί μία «απόσταση ασφαλείας» από την πολιτική της ΝΔ.
Αντίθετα, η ανεξάρτητη πλέον ευρωβουλευτής σημείωσε πως η προσπάθεια συσπείρωσης της κεντροαριστεράς γύρω από τη ΔΗΜΑΡ μπορεί να είναι η βάση για να σχηματιστεί ο αυτόνομος τρίτος πόλος, τονίζοντας πως θα βοηθήσει με «όλες μου τις δυνάμεις» στην προσπάθεια του Φώτη Κουβέλη.
Keywords
Τυχαία Θέματα