Μελίνα Κανά : Έχω βρεθεί ανάμεσα σε δυο παράλληλες σχέσεις

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη της γνωστής τραγουδίστριας Μελίνα Κανά, η οποία μίλησε για τον έρωτα και τις σχέσεις σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα « Real News ». Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τι θεωρείται ασυγχώρητο μέσα σε μια ερωτική σχέση η Μελίνα Κανά απάντησε: « Την απιστία. Γιατί ρίχνει το ερωτικό ηθικό του συντρόφου. Τη μοναδική φορά που βρέθηκα ανάμεσα σε δυο παράλληλες σχέσεις ήτανε σκέτη πίκρα. Δεν πιστεύω ότι το παράνομο είναι γλυκό ».

Ενώ

σχετικά με το τι θα άλλαζε στον εαυτό της, απάντησε : «Έχω έναν πυρήνα, που είναι πολύ σκληρός. Και που μπορεί να γίνει μέχρι και άπονος. Αυτό θα ήθελα να μπορούσα να το αλλάξω. Να το μαλακώσω ».

Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφέρει το πιο ακραίο που έχει κάνει για χάρη του έρωτα απαντώντας: « Να τον απαρνηθώ. Να πω: «Ευχαριστώ, δεν θα πάρω άλλο, γεια σας!». Ο έρωτας μπορεί να γίνει αφόρητος. Υπάρχει μια μορφή έρωτα που είναι σαν ολοκαύτωμα. Σε καίει ολόκληρο. Και ή θα ξαναγεννηθείς ή θα μείνεις απολειφάδι. Για να ξαναγεννηθείς, πρέπει να τον απαρνηθείς.

Γενικώς, δεν κάνω χατίρια στους άντρες. Αλλά κάποια φορά που ζορίστηκα το πιο ακραίο ήταν που πήγα έξω από την πόρτα του βράδυ και χτύπαγα να μου ανοίξει. Κάτι που δεν νομίζω πως θα επαναλάμβανα ποτέ».

The post Μελίνα Κανά : Έχω βρεθεί ανάμεσα σε δυο παράλληλες σχέσεις appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα