Σε αποσταση... ασφαλειας η συντροφος του ολαντ

21:57 14/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Την διακριτική πρώτη της εμφάνιση μετά από το επίμαχο μήνυμά της στο tweeter τον περασμένο μήνα, έκανε η σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, κατά την διάρκεια των εορτασμών για την σημερινή εθνική...
εορτή της Γαλλίας. Τα όρια μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου προσπάθησε να βάλει ο Ολάντ μέσω συνέντευξής του με αφορμή την σημερινή Ημέρα της Βαστίλης.

Η Τριερβελέρ, ντυμένη
με μαύρο παντελόνι και μπεζ αδιάβροχο, συνόδευσε τον Γάλλο πρόεδρο στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο από…απόσταση ασφαλείας, δίπλα στην σύζυγο του πρωθυπουργού, Ζαν Μαρκ Ερό. Στις περισσότερες φωτογραφίες το ζεύγος έχει φωτογραφηθεί χώρια.
Ο Ολάντ φαίνεται ότι ακόμη προσπαθεί να χωνέψει την προεκλογική γκάφα της πρώτης κυρίας, η οποία, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου, δεν δίστασε να υποστηρίξει ανοιχτά στο διαδίκτυο τον αντάρτη και πολιτικό αντίπαλο της πρώην συντρόφου του Γάλλου προέδρου, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, προκαλώντας πρωτοφανή αμηχανία στα Ηλύσια. Μια υπόθεση που φρόντισε να του θυμίσει και ο γιος του Ολάντ, Τομά- τον οποίο έχει αποκτήσει με την Ρουαγιάλ- μέσω εμπρηστικών δηλώσεων του στο περιοδικό Le Point.
Στα πλαίσια της συνέντευξής που έδωσε με αφορμή την εθνική επέτειο, ο Ολάντ παραδέχθηκε ότι οι ιδιωτικές υποθέσεις δεν θα πρέπει να ρυθμίζονται δημοσίως, διευκρινίζοντας ότι έχει ζητήσει από τους οικείους του να σεβαστούν αυτή την αρχή του διαχωρισμού ιδιωτικού και δημόσιου βίου.
Όσο για το στάτους της πρώτης κυρίας, ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι η Τριερβελέρ επιθυμεί να διατηρήσει την επαγγελματική της δραστηριότητα (είναι δημοσιογράφος) και κατανοεί αυτή την επιθυμία, προσθέτοντας ότι η σύντροφός του θα βρίσκεται στο πλευρό του όταν το απαιτεί το πρωτόκολλο. Της αναγνώρισε πάντως ότι δεν ήταν εύκολη απόφαση να αναλάβει τον ρόλο της πρώτης κυρίας και γι' αυτό- όπως τόνισε- είναι απαραίτητο να υπάρχουν κάποιοι κανόνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα