''σχεδιασμενη μεχρι την τελευταια λεπτομερεια η επιθεση''...

23:13 4/11/2013 - Πηγή: Fimotro
Για μελετημένο και οργανωμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια χτύπημα κάνουν λόγο οι αστυνομικοί που τις τελευταίες τέσσερις μέρες περνάνε από «κόσκινο» κάθε στοιχείο που φτάνει στα χέρια τους για την εν ψυχρώ δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο...

Οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δράστες είχαν αποκρυπτογραφήσει με ακρίβεια την περιοχή αλλά και την διαδρομή την οποία ακολούθησαν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
στην Λεωφόρο Ηρακλείου μέχρι και το ρέμα της Χελιδονούς, όπου και άφησαν την μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν.
Δεν αποκλείουν μάλιστα να είχαν σχεδιάσει και εναλλακτική διαδρομή διαφυγής σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε σύμφωνα με τι σχέδιο τους.
Σύμφωνα με αξιωματικό της ΕΛΑΣ, είναι βέβαιο ότι υπήρχε ομάδα υποστήριξης των δραστών αποτελούμενη από τουλάχιστον δύο άτομα. Πιθανόν επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο είχαν σταθμεύσει σε σημείο όπου είχαν οπτική επαφή με την επίθεση ώστε αν «στράβωνε» κάτι να επέμβουν άμεσα. Όπως λέει χαρακτηριστικά «ήταν έτοιμοι, με το χέρι στο όπλο».
Η αγριότητα του εγκλήματος και η ψυχρότητα του εκτελεστή ο οποίος κυριολεκτικά «γάζωσε» με 13 σφαίρες όποιον βρήκε μπροστά του, έχει πείσει τους αστυνομικούς ότι οι δράστες ήταν αποφασισμένοι και έτοιμοι για όλα.

Θα αποκαλύψει τους δράστες η μοτοσικλέτα; Τις επόμενες ώρες οι αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών της λευκής Africa Τwin που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Οι αρχές ελπίζουν να βρεθούν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό DNA το οποίο θα τους αποκαλύψει την ταυτότητα των δολοφόνων. Αναπάντητο ωστόσο παραμένει το ερώτημα για το πού φυλασσόταν η μοτοσικλέτα από τον Ιούνιο που εκλάπη μέχρι και την Παρασκευή που τη χρησιμοποίησαν οι δράστες στην αιματηρή επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα