Σαν σημερα πριν απο τρια χρονια ιδρυθηκαν οι ανελ

22:11 24/2/2015 - Πηγή: Fimotro
ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κάτι που τονίστηκε με έμφαση από την εκπρόσωπο του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Η εκπρόσωπος των...
Ανεξάρτητων Ελλήνων σε δήλωσή της είπε ότι το κόμμα πρωτοστάτησε αυτά τα τρία χρόνια «στους κοινωνικούς αγώνες κατά της εθνικής ταπείνωσης, της βίαιης οικονομικής επίθεσης στην ελληνική οικογένεια και της απροκάλυπτης λεηλασίας του εισοδήματος
των Ελλήνων πολιτών».

Εξήρε το ρόλο του προέδρου του κόμματος και πρόσθεσε ότι «με τον Πάνο Καμμένο στο τιμόνι, συνεχίζουμε να πρωτοστατούμε στους αγώνες για την αποδέσμευση από τα επαχθή μνημόνια, τα οποία μας επέβαλαν ετσιθελικά και αντισυνταγματικά οι κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου και η απόλυτα υπάκουη στα γερμανικά κελεύσματα συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου».

Σημείωσε ότι οι ΑΝΕΛ τρία χρόνια μετά, συνεχίζουνε να παραμένουνε «στις επάλξεις, παρά τον ανελέητο και, κυρίως, βρώμικο πόλεμο που δεχθήκαμε από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, τα οποία λυμαίνονται για χρόνια τον τόπο» συμπληρώνοντας ότι «παραμείναμε όρθιοι κόντρα σε εκείνους που βυσσοδομούσαν εναντίον μας και «προέβλεπαν» μέσω «δημοσκοπήσεων» ότι δεν θα μπούμε στη Βουλή. Τους διαψεύσαμε πανηγυρικά γιατί, πάνω απ΄ όλα, ανταποκριθήκαμε επάξια στους αγώνες και τις αγωνίες των χιλιάδων Ελλήνων συμπολιτών μας για να κάνουμε επιτέλους πράξη την άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης».

Τέλος, η κ. Χρυσοβελώνη είπε ότι πλέον από τη θέση του συμπολιτευόμενου εταίρου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρωτοστατούν στη δημιουργία μιας πλατιάς κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας «και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μία βαθύτερη και ευρύτερη διαδικασία διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των προοπτικών ανάπτυξης και απασχόλησης, τη διασφάλιση της σταθερότητας και της ανθεκτικότητας του χρηματοπιστωτικού κλάδου και την ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης».
Keywords
Τυχαία Θέματα