Σαν κλεφτης με την πινακιδα της ερτ στον ωμο εφυγε ο καψησ!

13:19 15/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Ταπεινωμένος, κυνηγημένος, και με αβέβαιο τον μέλλον του-για την ευρωβουλή- αποχώρησε, από το «μόρφωμα» ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, αφήνοντας πίσω λασπόνερα, από στάχτες και αποκαΐδια. Την...
τοποθέτηση του στο τιμόνι του φορέα θα την θυμάται μέχρι τα βαθιά γεράματα ο Παντελής Καψής. Έφυγε, με τις χειρότερες κριτικές, ανικανότητα , και επιδόσεις που μπορούσε να έχει ένα «πολιτικό» πρόσωπο.

Δέκα μήνες στο τιμόνι ενός διαλυμένου φορέα, αποδείχτηκε, ανίκανος, ιντριγκαδόρος και ψεύτης. Τι θετικό να του προσάψει κανείς; Γέμισε την ΕΡΤ-ΔΤ-ΝΕΡΙΤ
με «τρωκτικά» που άρχισαν να πολλαπλασιάζονται μέσα από τους υπονόμους πιστεύοντας ότι έτσι κάνει τηλεοπτική αναγέννηση!!!

Οι άνθρωποι της ΕΡΤ, και του ραδιομεγάρου άκουσαν με ανακούφιση το φευγιό του και όπως είπαν: θα θυμούνται έναν γυρολόγο-πραματευτή, με βρώμικα και μολυσμένα προϊόντα που μετέφερε στο χώρο της ενημέρωσης και του πολιτισμού για να ανθίσουν.... μέσα στην «κοπριά».

Οι εργαζόμενοι εντός και εκτός φορέα του καταλογίζουν βαρύτατες ευθύνες και ανικανότητα, στη διαχείριση της ΕΡΤ μετά το «μαύρο», που το μοναδικό του προσόν ήταν η επιλογή φιλικών του προσώπων σε θέσεις κλειδιά-πλην ανικάνων με αμαρτωλό και βρώμικο.... παρελθόν.

Εκείνο που θα θυμούνται από τη θητεία του και δεν θα ξεχάσουν ποτέ, είναι τα ξημερώματα της Κυριακής των Βαΐων 13ης Μαΐου, που με εντολή του και τη βοήθεια της Αστυνομίας με επίβλεψη του γουρλομάτη και εκλεκτού του Προκοπάκη, να κατεβάζουν την πινακίδα της ΕΡΤ για να την πάρει «λάφυρο-ενθύμιο» στον ώμο του και να εξαφανιστεί...ως μεγάλη επιτυχία!!!!

Πίσω του, άφησε ένα ναυάγιο και έναν διαλυμένο φορέα. Ένα μπάχαλο με δεκάδες εκκρεμότητες, μαζί με 3 καυτά ανοιχτά μέτωπα που είναι έτοιμα να δημιουργήσουν ένα νέα «Αρκάδι».Ο ίδιος άναψε το φυτίλι και έφυγε να γλιτώσει από το ολοκαύτωμα που πλησιάζει η φωτιά την πυριτιδαποθήκη. Τα 3 μέτωπα των εργαζομένων που άφησε ανοιχτά είναι:

Α) Όλα τα επιλεγέντα και διορισθέντα πρόσωπα που είναι υπό την επιρροή του μένουν ορφανά, ανεξέλεγκτα και δεν ξέρει κανείς πως θα αντιδράσουν χωρίς τον προστάτη τους. Αναμένονται εξελίξεις. Ακόμα παραιτήσεις και αποπομπή.

Β)Οι διμηνίτες της ΔΤ νιώθουν εμπαιγμό και προδομένοι από τον Καψή και τους ανθρώπους του. Το ποια αντίδραση ετοιμάζουν θα το μάθετε με τον καιρό. Θα είναι έκρηξη οργής και γίνεται με απόλυτη μυστικότητα και οργανωμένα, γιατί δεν έδωσαν καμιά λύση στο πρόβλημα τους.

Γ) Υπάρχουν 2 διοικήσεις, χωρίς διοίκηση, και προσωπικό. Μία της διαχειρίστριας Αφροδίτης Γούγα και μία Προκοπάκη-Ευαγγλάκου με τη συνδρομή της νομικής συμβούλου Βίκυς Σουλτανιά. Και ένα ανύπαρκτο ΕΣ.

Από κει και πέρα έχουμε 4 γενικούς, Θωμόπουλο, Κουπελίδη, Κοντιζά, Χατζηδημητρίου να ανήκουν στην ΝΕΡΙΤ, αλλά η ΝΕΡΙΤ δεν έχει προσωπικό. Τι διοικούν; ο θεός και η ψυχή τους ξέρει.

Όλες οι προσλήψεις είναι στον αέρα. Εκατοντάδες εντάσεις, και ο εισαγγελέας να κάνει έρευνα για αδιαφάνεια, ρουσφέτια και αλχημείες που έχουν την τιμητική τους. Όποιος θέλει, κάνει ότι θέλει, εγκρίνει ότι νομίζει και το χρήμα ρέει άφθονο χωρίς κανέναν έλεγχο για τους ημέτερους.

Υπηρεσίες στο ραδιομέγαρο δεν λειτουργούν. Οι εργαζόμενοι διμηνίτες μέσα στην αβεβαιότητα αδιαφορούν. Δεν πληρώνονται υπερωρίες, Σαββατοκύριακα. Το προσωπικό να μην επαρκεί για τις ανάγκες του «μορφώματος» και να ξοδεύονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ ανεξέλεγκτα σε φίλους και γνωστούς που προσφέρουν με το αζημίωτο τις υπηρεσίες τους.

Πληροφορίες μας, αναφέρουν, ότι το Μαξίμου είναι εξαιρετικά ανήσυχο για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, που παρά τις διαβεβαιώσεις για τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ μέσα στις προθεσμίες που έχουν υποσχεθεί στην EBU δηλαδή η 27η Απριλίου δεν φαίνεται να έχει βάση. Μπροστά στον κίνδυνο μιας έκρηξης εκ μέρους των εργαζομένων και ενός νέου «μαύρου» εν όψει μάλιστα των εκλογών, θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις. Άγνωστο αν ληφθούν μετά τη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕ και την ανακοίνωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών η μετά το Πάσχα.

Σε φιλική συζήτηση που είχαμε με εργαζόμενους διμηνίτες αν και έχουν περάσει σε πρώτη φάση στο νέο φορέα, ευχή όλων είναι η ακύρωση όλων των διαδικασιών προσλήψεων και επαναλειτουργία της ΕΡΤ σε νέες βάσεις. Άλλη λύση δεν βλέπουν. Ο χρόνος θα δείξει!

Προσωπικά πιστεύω ότι η όλη διαδικασία κλεισίματος της ΕΡΤ και με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, η απόφαση ήταν μια παρωδία-φούσκα. Κανένας δεν είχε προβλέψει τα σημερινά αποτελέσματα από τη συγκυβέρνηση, ακούγοντας τις δηλώσεις και τα ευχολόγια, ενός ανύπαρκτου υφυπουργού, που με την πινακίδα της ΕΡΤ στον ώμο το έβαλε στα πόδια....Ως «επιτυχημένος» τηλεοπτικός μάνατζερ!!!!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα