Ρεσιταλ απο την ομαδα του mega! ερχεται ανασχηματισμοσ!

11:23 22/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Γιώτα Δημητροπούλου
(από το : enimerosi24.gr)
Α, ντάξει, τώρα το χαμπαριάσαμε! Το χθεσινό «με τη βοήθεια του Θεού» του νέου μας prime minister! Κάναμε watch τις… φάτσες της νέας κυβέρνησης και μας λύθηκε η απορία! Ένας κι ένας, διαλεχτή η dream team που θα μας σώσει! Αράξτε και η...
τύχη μας δουλεύει!

Ξυλιές
Εξαιρετικό πάντως το
performance του νέου μας prime minister στην ομιλία του στη πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού, ε; Ερμηνεία όχι αστεία! Τους τράβηξε τα αυτάκια! Με το καλησπέρα σας, κομμένο το 30% και οι σπατάλες! Κιχ αυτοί δεν έβγαλαν! Για να δείτε, εργαζόμενοι πρότυπο!
Μπουμπούνισε και το άλλο ωραίο, «Όχι κάθε μέρα στα κανάλια, όταν δεν υπάρχει λόγος»… Φαντάσου να μετείχε ο Άδωνις και να το άκουγε! Ντουβρουτζάς θα του ερχότανε!

Ουάου
Άρωμα γυναίκας όντως δεν έχει, όπως είπε και η Τρέμη και είναι και shame το 2012 να είναι μόνο 2 women στη κυβέρνηση, όπως ορθώς μπουμπούνισε ο Πρετεντέρης… Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην εστιάσουμε στην περίπτωση της Όλγας Κεφαλογιάννη! Που κάνει ίσαμε 15 και βάλε! Φώτισε την ορκωμοσία!
Υ.Γ. Καλά, στο δε υπουργικό, ποιος την κάθισε πλάι στον ασπρομάλλη Ρουπακιώτη; Jesus Christ η αντίθεση! Το μπουμπούκι με τον σοφό γέροντα!

Τρέιλερ του τι θα ακολουθήσει
Και μιας και κάναμε mention, η παρέα του Mega απόψε, ανεμοστροβίλισε και άλλα πετυχημένα! Μαζί και με τον Τσίμα, συμφωνούσαν όλοι ότι ούτε ολιγομελές είναι, ούτε σφιχτό, αλλά παλαιοκομματικό, το νέο government, ενώ εκσφενδονίστηκε και το ότι σχηματίστηκε έτσι, για να βολέψει! Να βρει δουλειά στα «ρουσφέτια»!
Καλά ειδικά ο Πρετεντέρης, έγραψε στο τέλος, ρωτώντας… πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός! Δεν παίζεται ο τύπος!

Τρίχες
Μέσα στις αποχωρήσεις των 24 από το Mega, στάνταρ ήταν άτομα που ενημέρωναν τους τηλεαστέρες πότε είναι on air και πότε off! Δεν εξηγείται αλλιώς που τώρα τελευταία δεν το ξεχωρίζουν με τίποτα! Πάλι today η Τρέμη έφτιαχνε μαλλί (και από τις δύο μπάντες) την ώρα που ο Δανέζης μίλαγε για την κρίση χρέους!

Όπως τη βρίσκει ο καθένας
Yo man ρεπόρτερ ο Γιώργος Σαραντάκος! Μετέδιδε στην αρχή το ρεπορτάζ έξω από το Προεδρικό… και περπατούσε! Μόνος του! Λες και του είπαν ότι βρίσκεται σε τρομοκρατικό χτύπημα και κουνιόταν για να δείξει εικόνα!

Άλλο φρούτο
Αφασίας ήταν και όταν συνδέθηκε σε κάποια φάση πάλι μαζί του ο Αντώνης Φουρλής, έχοντας αφήσει Σπυράκη και Τάκη. Μέχρι να σιγουρευτεί ο άνκορμαν ότι ακούει και δεν θα υπάρξει κάνα απρόοπτο μη γνωρίζοντας ότι είναι στον αέρα, θα λαχτάρησε! Διότι ο ρεπόρτερ ενώ τον άκουγε, κοίταγε αλλού, ήταν χαλαρός, άνετος και κουλ! Ουδεμία σχέση με τους άλλους που μόλις ακούνε φωνή από το στούντιο γίνονται στήλη άλατος!

Χωρίς λόγια
«Αισθάνομαι πολύ καλά που μετά από 20 χρόνια συνεχίζω να είμαι στην τηλεόραση…» μπουμπούνισε η Τατιάνα στα βραβεία Mad χθες, συνοδευόμενη από τον husband της. Να είναι καλά τα στελέχη των channels που σας κρατάνε τους τηλεαστέρες (τρομάρα σας) ακ
Keywords
Τυχαία Θέματα