Προκυρηξη 1 δωρεαν συμμετοχης για διεθνεις μηχανικους συγκολλησης απο το ελληνικο ινστιτουτο συγκολλησεων

15:07 4/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων όπως γνωρίζετε είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, και η στήριξή του σε επίπεδο διάδοσης πληροφοριών των δραστηριοτήτων του, είναι η...
ελάχιστη συνεισφορά μας στην λειτουργία του.
Το Ινστιτούτο προγραμματίζει 2 Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα, ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2016, στις 15 και 23 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα:
1. NACE COATING INSPECTION PERSONNEL, CIP 1, αποτελούμενο από 60ώρες πρακτικής και θεωρητικής διδασκαλίας, εκ των οποίων σημαντικό μέρος σε εργαστήριο που αποκλειστικά για
τον σκοπό της εκπαίδευσης θα ταξιδέψει από την Αμερική / Houston. Το όλο πρόγραμμα εκπαίδευσης θα καλυφθεί από 2 Εισηγητές στην Αγγλική γλώσσα.
Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 6 ημερών, και θα ξεκινήσει από Πέμπτη, θα συνεχιστεί και το Σ/Κ, και θα ολοκληρωθεί Τρίτη. Με τον τρόπο αυτό ελπίζουμε ότι θα δυσκολέψει το λιγότερο δυνατόν τους εργαζόμενους συμμετέχοντες, αφού θα μπορέσουν να είναι στην εργασία τους το μεγαλύτερο μέρος της κάθε εβδομάδας, ένθεν και ένθεν του σεμιναρίου.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι εξαιρετικής προστιθέμενης αξίας, αφού όπως σας ανέφερα περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος παρακολούθησης στο κινητό (mobile) εργαστήριο του Οργανισμού NACE, προσδίδοντας έτσι την απαραίτητη εμπειρία που πρέπει όλοι μας να έχουμε στο εργοτάξιο, και όχι απλά μια θεωρητική γνώση και ένα τυπικό Δίπλωμα όπως προσφέρουν όλα τα άλλα παρόμοια εκπαιδευτικά προγράμματα.
Το εν λόγω Δίπλωμα, είναι το πλέον ενδεδειγμένο για τους Διεθνείς Οργανισμούς Oil & Gas, συμπεριλαμβανομένου του αγωγού ΤΑΡ, αφού θεωρείται δεδομένο ότι τόσο οι Εργοληπτικές εταιρείες αλλά και ο ίδιος ο ΤΑΡ θα αξιολογήσουν απολύτως θετικά υποψηφίους με πιστοποιητικά NACE, οι οποίοι θα τεκμηριώνουν Πρακτική Εμπειρία μέσω του προγράμματος.
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων, επιλέγει πάντα τους Διεθνώς, πλέον καταξιωμένους Οργανισμούς να τους εκπροσωπήσει στην Χώρα, και να προσφέρει στους Έλληνες Μηχανικούς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι θέμα επιλογής δικής μας, αλλά και στρατηγικού ρόλου των Ινστιτούτων Συγκόλλησης Διεθνώς.
Κόστος συμμετοχής NACE COATING INSPECTOR: 3.500 USD

2. INTERNATIONAL WELDING ENGINEER COURSE [IWE], αποτελούμενο από 440 ώρες εκπαίδευσης , δομημένο στα πρότυπα των Διεθνών Οργανισμών IIW και EWF. Το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων ΠΡΟΚΥΡΗΣΕΙ πρόγραμμα εκπαίδευσης Μηχανικών Συγκόλλησης για Έντεκα (11) υποψηφίους, ως ακολούθως:
Δέκα (10) θέσεις συμμετοχής ενδιαφερομένων Μηχανικών ΑΤΕΙ ή ΑΕΙ, στο πρόγραμμα ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ, έναντι ποσού δύο χιλιάδων εννιακοσίων 2.900 ευρώ.
Μία (1) θέση συμμετοχής ενδιαφερομένου Μηχανικού ΑΤΕΙ ή ΑΕΙ, στο πρόγραμμα ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ, με αποκλειστικά κοινωνικά κριτήρια, άνευ κόστους. Για την επιλογή του υποψηφίου που θα συμμετέχει με αποκλειστικά Κοινωνικά Κριτήρια, την απόφαση θα λάβει ο Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου (Welding Greek Institute General Director) βάσει αντικειμενικών δεδομένων της οικονομικής κατάστασης του αιτούντος.
Το κόστος των 2.900 ευρώ / συμμετέχοντα είναι εξαιρετικά χαμηλό όπως γνωρίζετε, σχεδιασμένο να καλύπτει αποκλειστικά τα έξοδα του προγράμματος εκπαίδευσης τα οποία συνδέονται με το εν λόγω πρόγραμμα, σε σχέση πάντα με τον Μη Κερδοσκοπικό χαρακτήρα του Ινστιτούτου και το Κοινωνικό του προφίλ.

Αγαπητοί συνάδελφοι Μηχανικοί, Εργοδηγοί και Τεχνικό Προσωπικό,
Ιδρυθήκαμε το 2007, με σημαντικές δυσκολίες και δομικές αδυναμίες φυσικά, κατορθώσαμε όμως με την βοήθεια όλων σας να αναγνωριστούμε από τους Διεθνείς Οργανισμούς, και να προσφέρουμε και στην Χώρα μας τα Διπλώματα IIW/EWF, ενώ σήμερα ετοιμάζουμε μια από τις πιο μοντέρνες υποδομές στην Ευρώπη, σε επίπεδο Εκπαιδευτικής δραστηριότητας και Εξεταστικού Κέντρου.
Σας ζητάμε να αγκαλιάσετε το Ινστιτούτο με αγάπη και ειλικρινή διάθεση προσφοράς, είμαστε εδώ για όλους εσάς, εργαζόμαστε εθελοντικά οι περισσότεροι, να προσφέρουμε πιστοποιημένη γνώση στον Έλληνα Μηχανικό – άνεργο και επαγγελματία - και να αναδείξουμε τον μέγιστο Κοινωνικό μας ρόλο σε μια αγορά που δεν έχει τίποτα υλικό να δώσει στην παρούσα φάση, παρά μόνον δύναμη ψυχής και θέληση για διάκριση.
Keywords
Τυχαία Θέματα