''πραξη πολιτικης ανευθυνοτητας και τυχοδιωκτισμου η προταση δυσπιστιας του συριζα''...

16:33 8/11/2013 - Πηγή: Fimotro
«Η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι πράξη πολιτικής ανευθυνότητας και τυχοδιωκτισμού, αλλά μας δίνει την ευκαιρία να πείσουμε για την αναγκαιότητα συμμετοχής μας...
στην κυβέρνηση», ανέφερε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Π. Ρήγας, μιλώντας στη Βουλή.
«Η μομφή του ΣΥΡΙΖΑ είναι μομφή στη λογική, τις θυσίες του λαού, την υπεράνθρωπη
προσπάθεια που γίνεται από τις δυνάμεις που θέλουν να κρατηθεί η χώρα όρθια», τόνισε.
Απευθυνόμενος στη συνέχεια στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε: «η στρατηγική σας είναι αδιέξοδη και αυτή είναι η αιτία που έγινε η πρόταση μομφής. Στους δικούς σας θέλετε να απαντήσετε, στον Π. Λαφαζάνη».
Κατηγόρησε ακόμη τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «εναλλάσσει τον επαναστατισμό από τις ζούγκλες του Αμαζονίου με τον καθωσπρεπισμό των αμερικάνικών πανεπιστημίων».

Ομιλία Π. Ρήγα στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας Για την στάση του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «έχουμε παραμερίσει τις ιδεολογικές μας διαφωνίες με την ΝΔ, όχι γιατί δεν υπάρχουν, αλλά γιατί η προτεραιότητα είναι μία: να βγούμε από την κρίση». Ο Π. Ρήγας αναφέρθηκε και στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια. «Περιμένουμε. Είναι η 23η μέρα από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουμε να έρθετε και να μας εξηγήσετε ποιος υπηρετεί συμφέροντα και ποια είναι αυτά», είπε και εκτίμησε ότι «θα υποστείτε φιάσκο, όπως και την προηγούμενη φορά που αναλάβατε παρόμοια πρωτοβουλία».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα