Ποσο θα εχουν αλλαξει τα ταξιδια το 2024;

18:42 8/10/2014 - Πηγή: Fimotro
Tο ταξιδιωτικό site Skyscanner δημοσιοποίησε έρευνα, νωρίτερα αυτή τη χρονιά προβλέποντας πως θα είναι το μέλλον των ταξιδιών το 2024...
Για την σύνταξη της έρευνας, το Skyscanner ρώτησε 56 ειδικούς, ώστε να αναλυθεί και να παρουσιαστεί το μέλλον στον τομέα των ταξιδιών και πως θα αλλάξει η παγκόσμια βιομηχανία των ταξιδιών τα επόμενα 10 χρόνια.

Το Skyscanner προβλέπει ότι το 2024 όλοι οι ταξιδιώτες θα έχουν τον προσωπικό τους ψηφιακό βοηθό, που θα γνωρίζει τα πάντα, από τα γούστα του κάθε ταξιδιώτη,
ακόμα και πως θέλει τα μαξιλάρια στο ξενοδοχείο του, ώστε να ψάχνει το καλύτερο για τον χρήστη της νέας τεχνολογίας.

Ο προσωπικός βοηθός θα μοιάζει με ρολόι ή κόσμημα και στην ουσία θα είναι ένας ηλεκτρονικός ταξιδιωτικός πράκτορας ενώ θα μπορεί να προτείνει και προορισμούς οι οποίοι θα προβάλλονται 3D.

Η Skyscanner εκτιμά ότι το 2018, οι ετήσιες πωλήσεις των φορετών έξυπνων συσκευών όπως τα SmartWatch και τα Samsung Galaxy Gear θα φτάνουν τα 485 εκατ.

Όπως αναφέρει η έκθεση, τα αεροδρόμια στο μέλλον θα γίνουν προορισμοί στους οποίους ο ταξιδιώτης θα θέλει να περνά περισσότερο χρόνο. Ήδη το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης, το κατά τις βαθμολογήσεις καλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου, προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν τα αεροδρόμια οι ταξιδιώτες.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα