Πως σχολιασε η αντιπολιτευση τη νεα κυβερνηση του αλεξη τσιπρα

07:16 23/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ανακύκλωση παλιών προσώπων στα ίδια υπουργεία με άλλα ονόματα...
Ευχόμαστε η δεύτερη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να ξεπεράσει την ανεπάρκεια της πρώτης».

Ποτάμι
Η σφικτή αδελφική αγκαλιά Τσίπρα - Καμμένου το βράδυ της Κυριακής έδωσε καρπούς.
Το υπουργικό
συμβούλιο των «μεγάλων επιτυχιών» που γονάτισε για ένα επτάμηνο τη χώρα επιστρέφει. Τα προβλήματα μπορούν να περιμένουν. Αυτό που προέχει είναι η τακτοποίηση ημετέρων και η επικύρωση προεκλογικών συμφωνιών. Καλή τύχη σε όλους μας, καλή τύχη στη χώρα.

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τη νέα κυβέρνηση
Τελικά η νέα κυβέρνηση του κ. Τσίπρα είναι η παλιά με συγκυβερνήτη και πάλι τους ΑΝΕΛ. Άλλωστε, δεν ήταν ο κ. Λαφαζάνης το μοναδικό πρόβλημα της προηγούμενης κυβέρνησης. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει προοδευτική και μεταρρυθμιστική κατεύθυνση. Πρόκειται για ένα πολυμελές σχήμα νέων εσωκομματικών ισορροπιών ενώ ο τόπος χρειάζεται ένα αποτελεσματικό κυβερνητικό σχήμα. Σε κάθε περίπτωση, η «αναπαλαιωμένη» κυβέρνηση αναλαμβάνει μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Να ευχηθούμε κάθε επιτυχία για το καλό του τόπου αν και η ελπίδα φαίνεται ότι θα καθυστερήσει πολύ ακόμα. H Δημοκρατική Συμπαράταξη θα ασκήσει εποικοδομητική και προγραμματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα