Πολλα μπραβο στον τζιτζικωστα

16:50 29/9/2014 - Πηγή: Fimotro
ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ
Μια πολύ σημαντική πρόταση που έχει την σημασία της καθώς προέρχεται από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε σήμερα μιλώντας στον Alpha
ο Α. Τζιτζικώστας. Όπως ακριβώς θα σκεφτόταν κάθε υγιής πολίτης ακόμα και εάν...
είναι σκληρός Νεοδημοκράτης και βλέποντας ότι η κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί να φέρει πουθενά αποτελέσματα, τάχθηκε υπέρ του σχηματισμού μίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και να μη χρειαστεί να προσφύγει η χώρα τώρα σε εκλογές.
Όπως είπε ο περιφερειάρχης, «σε αυτό το ενδεχόμενο θα χρειαστεί να παραιτηθεί ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς για να γίνει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας θα πρέπει πιθανότατα να αλλάξει ο πρωθυπουργός».
Η πρόταση την οποία είναι σίγουρο ότι θα αποδοκιμάσουν ορισμένοι κάφροι μέσα στη Νέα Δημοκρατία, όσο απίστευτο και αν ακούγεται βολεύει κυρίως το Μαξίμου γιατί μόνο με την υλοποίησή της, δεν θα γίνει τουλάχιστον τώρα, πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας. Σε διαφορετική περίπτωση, η κυβέρνηση θα φθείρεται συνεχώς, δεν θα αντέξει και στις πρόωρες εκλογές που θα γίνουν μέσα στο Νοέμβριο θα υποστεί πανωλεθρία με βαριά εκλογική ήττα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά που να έχουν μυαλό εκεί στη Ν.Δ. για να τα καταλάβουν αυτά; Στο τέλος η διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσεις τις... 20 μονάδες και οι συνεργάτες του Σαμαρά θα του λένε ότι πάει καλά και ότι θα... κερδίσει τις εκλογές!
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα