Ποιον δουλευετε ρε.... δτ-νεριτες!!!!!

15:48 22/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Aγαπητό Fimotro,
Προβλέπω σε λίγο καιρό το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο ψυχιατρικό κέντρο Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης, πρέπει να...
εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να αξιοποιήσει το κτήριο με όλο το «ιατρικό» προσωπικό που διαθέτει!

Επειδή έχει εμπειρία και λύσεις για «όλα», τώρα που έκλεισε ο ΕΟΠΥΥ, είναι μια καλή
ευκαιρία, να αναδείξει και ο ίδιος τις διοικητικές αρετές του και τα ψυχιατρικά του αντανακλαστικά. Υπό έναν όρο βέβαια. Να διατηρήσει την ίδια διοίκηση με εποπτικό και διοικητικό συμβούλιο. Τον αρμόδιο υφυπουργό, αλλά και τους διάφορους αυτοδιορισθέντες «Γενικούς και Διευθυντάδες». Αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά από ψυχιατρικά νοσήματα, οποιασδήποτε μορφής.

Εδώ λοιπόν δύο τινά συμβαίνουν για να σοβαρευτούμε. Η μας δουλεύουν άγρια αυτοί που ανέλαβαν την τύχη της πρώην ΕΡΤ, και θέλουν να αποχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν, αφού διέλυσαν το φορέα που τους «εμπιστεύθηκε» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, πριν παραθερίζουν σε ευαγή ιδρύματα; Η πουλάνε «τρέλα» και όπου τους βγει.

Δεν θα μείνω στα ψέματα και τα φούμαρα που μας ψεκάζουν κάθε τόσο μαζί με παραμύθια για μικρά παιδιά, αλλά στο δούλεμα που μας κάνουν(!). Και να εξηγούμε. Οι ηλίθιοι έβγαλαν ανακοίνωση και παρατείνουν την πρόσκληση σε δημιουργούς παραγωγούς για πρόγραμμα Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου μέχρι και τις 24 Μαρτίου.

Δηλαδή εκεί που υπάρχει η «μάσα», ενώ γνωρίζουν, ότι τα συμβόλαια παραμονής τους, είναι για ένα χρόνο και πρέπει να φύγουν υπό «καλές» συνθήκες. Πως λοιπόν εσύ κύριε-κυρία δεσμεύεις τον φορέα και την επόμενη διοίκηση που πιθανόν να μην έχει τα δικά σου γούστα; Έχεις κάνει συμφωνία ότι θα παραμείνεις επ΄αόριστον;

Εσείς παραγωγοί-δημιουργοί τους έχετε εμπιστοσύνη; Από όσα μέχρι τώρα σας έχουν υποσχεθεί η εξαγγείλει Καψής, Εποπτικό και διοικητικό Συμβούλιο έχει κάτι υλοποιηθεί; Κινδυνεύετε να πάτε φυλακή γιατί δεν σας πληρώνουν, και θα στείλετε και νέες προτάσεις; Καλά τρελοί είστε;
Για τα όσα συμβαίνουν στην πρώην ΕΡΤ έχω ασκήσει σκληρή κριτική, μέσα από μια εμπειρία δεκαετιών στο χώρο των ΜΜΕ, και θέλω να πιστεύω καλοπροαίρετα και χωρίς εμπάθεια.

Ειδικά για την ΕΡΤ, γνωρίζοντας πρόσωπα και γεγονότα και τρόπους λειτουργίας, με εποικοδομητικές, προτάσεις, τρόπους λειτουργίας και μετάβασης σε μια ομαλή κατάσταση χωρίς κλυδωνισμούς και απαξίωση των ανθρώπων που δημιούργησαν το φορέα εδώ και 75 χρόνια.

Με τα όσα εκτυλίσσονται στην πρώην ΕΡΤ και νυν ΔΤ-ΝΕΡΙΤ είναι ένα ζωντανό κομμάτι αρχαίας Τραγωδίας, που δεν ξέρω αν και ο Αριστοφάνης θα μπορούσε να του δώσει σήμερα την πραγματική διάσταση. Μάλλον μιλάμε για ιλαροτραγωδία!!! Δεν θα μείνω στις λίστες ντροπής, διαρροής προσλήψεων μαγειρέματος και αναξιοπιστίας των προσώπων που χειρίζονται τόσο λεπτά θέματα. Αλλά στα πολλά ψέματα που έχει πει η πολιτική ηγεσία γελοιοποιώντας τον ίδιο της τον εαυτό στην Ελληνική κοινωνία.

Το πώς έκλεισε, γιατί έκλεισε, τους λόγους που έκλεισε και ο τρόπος που έκλεισε ένας πλεονασματικός οργανισμός, έχουμε πει, ανάγετε στη σφαίρα της ψυχιατρικής από την οποία πρέπει να περάσουν όλοι αυτοί που πήραν την απόφαση.

Στις 11 Μαρτίου συμπληρώνονται 9 μήνες από τη βίαιη διακοπή λειτουργίας, του 1ο ενημερωτικού και ψυχαγωγικού φορέα της Χώρας. Όπως μας είχαν πει, η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί, σε 2-3 μήνες θα ήταν έτοιμος να λειτουργήσει ένας νέος και υγιής φορέας, απεγκλωβισμένος από τις παλιές αμαρτίες του παρελθόντος, τις ρεμούλες, μίζες, αναξιοκρατία και τα αμαρτωλά κομματικά πρόσωπα που ασκούσανε τη διοίκηση της ΕΡΤ μέσα από μια εξυγίανση που θα στηριζόταν στην πολιτική βούληση της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ(ΔΗΜΑΡ) .

Από τότε μέχρι σήμερα τι έγινε; Δείτε λοιπόν:

-Διορίστηκε ένα κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρωήν ΔΟΛ, να αναμορφώσει το νέο φορέα, τον Παντελή Καψή.
-Αυτός με την έγκριση του Μαξίμου επέλεξε τη δική του άσχετη με τα τηλεοπτικά «παρέα» του ΕΣ και ΔΣ.
-Στελέχωσε ένα ανύπαρκτο «μόρφωμα» που το ονόμασε Δημόσια τηλεόραση, με ότι σαβούρα, βρώμικο και διεφθαρμένο υλικό είχε η πρώην ΕΡΤ, που κάποιοι είναι και υπόδικοι.
-Απάλλαξε το νεκροθάφτη της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη με νόμο από όλες τις κατηγορίες και παράνομες αποφάσεις που θα κινδύνευε μελλοντικά να μπει στη φυλακή που πήγε στην ΕΡΤ να την «αναμορφώσει»(αυτό θα το δούμε).
-Επιβάρυνε τον κρατικό προϋπολογισμό με αρκετές δεκάδες εκατομμύρια λόγω κλεισίματος της ΕΡΤ.
-Το υπουργείο Οικονομικών υφάρπαξε παράνομα «ΈΚΛΕΨΕ» όλα τα διαθέσιμα εκατομμύρια ευρώ από την ΕΡΤ Α.Ε, και είναι πολλά, για τα οποία πρέπει να λογοδοτήσει.
-Από 1-1-2014 ο Έλληνας πολίτης πληρώνει ανταποδοτικό τέλος αλλά τηλεόραση δεν έχει.
-Έκαναν έναν διαγωνισμό «μαϊμού» για να προσλάβουν τα δικά τους παιδιά και τώρα έπεσε στην παγίδα η ίδια η διοίκηση που δεν της βγαίνει να τους προσλάβει και ο Θωμόπουλος(άλλη φυσιογνωμία αυτός) κάνει τον πυροσβέστη με υποσχέσεις.

-Το εξωμήτριο που ονόμασαν ΝΕΡΙΤ, δεν φαίνεται να περπατάει με τίποτα, και το ρόλο της κρατικής τηλεόρασης διατηρεί το «μόρφωμα» του Γιάννη Στουρνάρα, η ΔΤ, ενώ ο Γκίκας Μάναλης αποχώρησε για να επιβραβευτεί για τις «υπηρεσίες» του αναλαμβάνοντας την Attica Bank.

-Ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής διαψεύδει συνεχώς τον εαυτό του, για το πότε θα λειτουργήσει ο φορέας. Αρχικά είχε δεσμευτεί ότι το «μόρφωμα» ΝΕΡΙΤ θα λειτουργήσει μέσα στο φθινόπωρο. Αργότερα το πήγε τέλος του 2013. Στη συνέχεια μετατέθει για Ιανουάριο, ο Ιανουάριος έγινε Φεβρουάριος, μίλησε στη συνέχεια για Μάρτιο και πρόσφατα μιλώντας στη βουλή, μετέθεσε τη λειτουργία για το τέλος Απριλίου.

Μα κύριε Καψή εσείς έχετε πει ότι το Μάρτη θα παραιτηθείτε, πως είστε βέβαιος ότι θα εκπέμψει τον Απρίλιο; Καλά το ξέρουμε ότι μας δουλεύετε άγρια και μα ς κάνετε και πλάκα, αλλά σεβαστείτε τουλάχιστον τον εαυτό σας, η μην πιστεύετε τα ψέματα που σας λέει η ομάδα που έχετε μέσα στο ραδιομέγαρο. Αυτοί προσπαθούν να σώσουν τον εαυτό τους, ό ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο, δεν μιλάνε μεταξύ τους και εσείς περιμένετε να λειτουργήσει ο φορέας; Φωνάξτε κανέναν παπά η Μητροπολίτη να σας διαβάσει όλους μαζί μήπως και σας φωτίσει ο θεός και σωθείτε από την κατρακύλα που έχετε πάρει!

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, η Μεγάλη Αικατερίνη, κατά κόσμον Κατερίνα Ευαγγελάκου ξαναχτύπησε, με προσωπική απόφαση «Διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού» για τη ΝΕΡΙΤ. Προσέξτε, «πρόχειρου».

Θέμα: «Ανάθεσης της υπηρεσίας της διαφημιστικής προβολής δράσεων και δραστηριοτήτων της, συμπεριλαμβανομένου του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού προγράμματος καθώς και της δημιουργίας ενιαίας αισθητικής ταυτότητας των μέσων». Δικαίως κέρδισε τον τίτλο της «Μεγάλης». Τι κάνει ο ποιητής, κεντάει, τύφλα νάχει οΕλύτης! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Τρίτη 25-2-2014 ραδιομέγαρο 4ος όροφος γραφείο Ρ413. Φίλοι μου, θα έχει πολύ πλάκα!!!!

Εσύ Μαξίμου συνέχισε τον ύπνο του δικαίου!!! Όταν θα τρως τις τηλεοπτικές σφαλιάρες δεν θα ξέρεις ποιος σου τις ρίχνει. Αυτούς που πρόδωσες η αυτούς... που διόρισες. Άντε γεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα