Ποιοι υποψηφιοι δημαρχοι "τα χωνουν χοντρα" στο facebook

16:02 8/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Αφισοκολλητής
Τα παλιά τα χρόνια τα πολλά τα λεφτά προεκλογικά τα έπαιρναν οι αφισοκολλητές, οι χειροκροτητές και του... Μπιρσίμ οι κομπάρσοι για να φαίνονται τα πλήθη κάτω και ο αρχηγός από πάνω. Τώρα τα λεφτά τα χοντρά...
τα παίρνει ο "φτωχούλης" ο Ζούγκεμπεργκ και το ρημαδο-φέισμπουκ. Τα σόσιαλ μίντια που λένε και στο χωριό μου.

Με το κιλό πέφτουν τα λεφτά στο φεισμπουκ από όλους ανεξαιρέτως τους υποψήφιους. Το θέμα είναι πόσα ρίχνει ο καθένας και το κυριότερο: από ΠΟΥ βρίσκουν τόσα λεφτά
και τα ρίχνουν στο facebook για να προβάλλονται και να βγαίνει πάνω πάνω φόρα παρτίδα σε κάθε ανάρτησή τους η λέξη "ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ".

Λοιπόν τα τεχνικά τζιμάνια έτσι για την πλάκα τους, έκαναν την καταγραφή με βάση τις θεάσεις, την αναλογία των "like" και τον κύκλο των αναρτήσεων και υπολόγισαν πως ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ μερικοί υποψήφιοι δίνουν μέχρι και 5 μηνιάτικα αφισοκολλητών, δηλαδή πέντε ζεστά χιλιαρικάκια.

Πρωταθλητές στη δαπάνη, στο Δήμο της Αθήνας είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο Νικήτας Κακλαμάνης. Τον μισθό του Ζούγκερμπεργκ ενισχύει ο Γιώργαρος ο Καμίνης που έχει και τον Γεωργελέ να τον κάνει εξώφυλλο στην Athens Voice και άρα ανάγκες χοντρές δεν έχει. Ουραγός στο "χώσιμο" με κάτι φραγκοδίφραγκα είναι ο Σπηλιωτόπουλος που για να ρεφάρει έχει πάρει μόνος του το κινητό και απαντάει στο twitter που του την έχουν πέσει του ΣΥΡΙΖΑ τα τουιτερο-μαντρόσκυλα.

Στην Περιφέρεια η Ρένα Δούρου πληρώνει διαφήμιση σε λογικά ποσά (έχει στρατευμένους τουιτεράδες να χτυπιούνται για πάρτη της) γιατί προφανώς έχει αποδεχτεί πως θα πάνε για πέταμα μετά τις τελευταίες μετρήσεις που δείχνουν τον σημερινό Περιφερειάρχη με μεγάλη διαφορά μπροστά. Από την άλλη, Σγουρός και Κουμουτσάκος προβάλλονται περίπου με τα ίδια ποσά. Λίγα και καλά.

Το ερώτημα παραμένει και αφορά κυρίως τους δημάρχους: Πού βρήκαν τα λεφτά και τα πληρώνουν; Τα έχουν εντάξει στους προϋπολογισμούς τους; Αν κάνετε τις προσθέσεις και αθροίσετε όλα τα ποσά που έχουν δώσει οι υποψήφιοι δήμαρχοι, ειδικά οι τρεις πρώτοι, τότε δεν πληρώνεις μόνο τα μηνιάτικα για εκατό αφισοκολλητές αγοράζεις και... τα νεφρά τους!

Φιλικά
Keywords
Τυχαία Θέματα