Ποια ονοματα ακουγονται για τις αυτοδιοικητικες...

21:57 27/1/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ FIMOTRO...
Μεγάλη μάχη αναμένεται να δώσει η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν ανακοινωθεί οι υποψήφιοι...

Η Νέα Δημοκρατία
περιμένει να ανοίξει τα χαρτιά του ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να οριστικοποιήσει τους υποψηφίους, χωρίς όμως να δώσει χρίσματα. Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να δώσει στοιχεία «μονομαχίας» και στις αυτοδιοικητικές εκλογές και να στηρίξει μεγάλα και προβεβλημένα στελέχη του.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Λώρα Ιωάννου στον Real Fm, για τον Δήμο της Αθήνας, από τη Νέα Δημοκρατία, ακούγεται το όνομα του προέδρου του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, του Δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου του ΙΣΑ, Γιώργου Πατούλη αλλά και το όνομα της Φωτεινής Πιπιλή.
Η Νέα Δημοκρατία, θεωρεί δύσκολο αντίπαλο στον δήμο της Θεσσαλονίκης τον Γιάννη Μπουτάρη και φαίνεται να προσανατολίζεται στον Γιάννη Ιωαννίδη, στον Σταύρο Καλαφάτη και στον Φράγκο Φραγκούλη.
Για την Περιφέρεια Αττικής, η οποία δημοσκοπικά είναι μία δύσκολη περιφέρεια για τη Νέα Δημοκρατία, έχει ακουστεί το όνομα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και το όνομα του δημάρχου Βύρωνα, Νίκου Χαρδαλιά.
Πολλά ονόματα ακούγονται και στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς μέχρι στιγμής να έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Κορυφαία πηγή της Κουμουνδούρου ανέφερε στον Real Fm ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρει να πάρει την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αθηναίων, τότε θα αποσταλεί ένα ισχυρό μήνυμα αλλαγής του πολιτικού κλίματος.
Για τον Δήμο Αθήνας, από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ έχει ακουστεί το όνομα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Δημήτρη Παπαδημούλη ενώ για την Περιφέρεια Αττικής το όνομα της Σοφίας Σακοράφα.
Πηγή : enikos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα