Πληρης καλυψη χουντη στο δραγασακη...

21:26 29/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Πλήρη κάλυψη παρείχε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Χουντής στον κ. Γιάννης Δραγασάκη για τις διαβεβαιώσεις του προς τον γερμανικό λαό ότι ...
αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναδειχθεί στην κυβέρνηση «θα έχετε στην Ελλάδα μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη, η οποία υποστηρίζει τον τερματισμό της λιτότητας και την έξοδο από την κρίση μέσα στα πλαίσια της ευρωζώνης».

Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε αρνητικά σχόλια εντός του ΣΥΡΙΖΑ
και ιδιαίτερα από στελέχη που ανήκουν στην εσωκομματική αντιπολίτευση. Ο κ. Χουντής ωστόσο σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση reaydyo.gr παρείχε κάλυψη στον κ. Δραγασάκη.

«Είμαστε όλοι δεσμευμένοι και λέμε –και αυτό είπε ο κος Δραγασάκης- : εμείς απέναντι στην κρίση, απέναντι στα Μνημόνια, απέναντι στην ανάγκη η χώρα να αποκτήσει ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης, θα κινηθούμε –ακυρώνοντας τα μνημόνια, διαπραγματευόμενοι συγχρόνως- θα κινηθούμε καταρχήν μέσα στην ευρωζώνη. Το είπε άλλωστε και αυτό ο κος Δραγασάκης σε προηγούμενη συνέντευξη. Από εκεί και πέρα, προτεραιότητά μας είναι τι θα γίνει με αυτή την κοινωνία που βρίσκεται σε ανθρωπιστική κρίση…», είπε ο κ. Χουντής.

Σε σχέση με τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές ο κ. Χουντής είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να είναι η πρώτη δύναμη «ώστε να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα προς την Ευρώπη, ότι εδώ στη χώρα που πρώτα δοκιμάστηκε από τα Μνημόνια, υπάρχει μια αντίδραση και μια ελπίδα για μια εναλλακτική λύση».

Επίσης άφησε να εννοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδεχομένως μετά τις ευρωεκλογές ζητήσει εθνικές εκλογές: «Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ανάλογα με την συγκριτική απόδοση των άλλων πολιτικών κομμάτων, κατά τη γνώμη μας, θα πρέπει να δρομολογήσει ανάλογες πολιτικές εξελίξεις». Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα