Πεθανε απο τον φοβο του;

21:14 30/8/2012 - Πηγή: Fimotro
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Σαραντάχρονος Κερκυραίος, λαθρέμπορος ναρκωτικών πέθανε αμέσως μετά την αναγγελία των αστυνομικών ότι θα πραγματοποιήσουν κατ’ οίκον έρευνα (φωτο) στην περιοχή Κορακιάνα. Ο ύποπτος όπως υποστηρίζει...
η αστυνομία, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος, διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, αλλά εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος σύμφωνα με την μέχρι στιγμής στοιχεία αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, ενώ παράλληλα έχει παραγγελθεί η διενέργεια
ιατροδικαστική εξέτασης. Στο σπίτι του 40χρονου βρέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους δύο μέτρων περίπου και συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής επιχείρησης σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε γειτονική οικία φίλου του Βρετανού, βρέθηκαν :

33 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 1.980 γραμμαρίων
το χρηματικό ποσό των 9.175 ευρώ
ένα κινητό τηλέφωνο
Παράλληλα σε γειτονικό αγρόκτημα επίσης του 55χρονου Βρετανού που συνελήφθη, εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης από την οποία εκριζώθηκαν συνολικά είκοσι δενδρύλλια κάνναβης, ύψους δύο μέτρων περίπου. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκαν συνολικά 2 κιλά περίπου κάνναβης σε 33 νάιλον συσκευασίες, 25 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 μέτρων περίπου και το χρηματικό ποσό των 9000 ευρώ περίπου.
Keywords
Τυχαία Θέματα