Παρτι νικης και ελπιδας της ανεξαρτητης παραταξης του π. κονδουλα

14:47 2/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Σε μεγάλη συγκέντρωση νεολαίων και φίλων της ανεξάρτητης Δημοτικής μας Παράταξης «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή», με κέφι και ενθουσιασμό, εξελίχθηκε η χτεσινοβραδινή εκδήλωση στο Keoma Bar της πόλης μας. Νέες και νέοι, πολίτες...

του Βύρωνα και υποψήφιοι του Συνδυασμού μας, τα είπανε σε χαλαρούς, μουσικούς και χορευτικούς ρυθμούς, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα η οποία και μετέφερε σε όλους την ελπίδα και αισιοδοξία για Νίκη στις επικείμενες εκλογές.
Ο επικεφαλής της Παράταξης, ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα
Παναγιώτης Κόνσουλας, έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις κατά την προσέλευση του. Συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους περισσότερους, βρέθηκε σε πηγαδάκια που είχαν στηθεί και εισέπραξε το μήνυμα ότι ο Βύρωνας όντως βρίσκεται σε τροχιά αλλαγής σελίδας.
Στο τέλος της εκδήλωσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ όλα τα νέα παιδιά και όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ήταν μια εκδήλωση χαλάρωσης από τους προεκλογικούς ρυθμούς και ταυτόχρονα υπενθύμισης ότι, αύριο ως Δημοτική αρχή της πόλης, θα είμαστε δίπλα στη νέα γενιά, συμπαραστάτες της σε κάθε δημιουργική της πρωτοβουλία, θεματοφύλακες των αναφαίρετων δικαιωμάτων της. Σε μια πόλη της Δημιουργίας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και της Νεολαίας της».
Keywords
Τυχαία Θέματα