Πανω απο 1.000 ατομα στην παρουσιαση του συνδυασμου των μποζικα και χαλκια...

16:31 6/5/2014 - Πηγή: Fimotro
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Εντυπωσιακή σε παλμό και σε όγκο ήταν η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Πάμε να ενώσουμε το Χαϊδάρι», των Αντρέα Μποζίκα και Τάσου Χαλκιά. Περισσότερα από...

1000 άτομα είχαν κατακλύσει την αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο, αρκετή ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Οι διοργανωτές όμως είχαν φροντίσει και είχαν οθόνες και στον εξωτερικό χώρο ώστε όσοι δεν χώρεσαν να βλέπουν τι συμβαίνει μέσα στην αίθουσα.

Ο Τάσος Χαλκιάς μιλώντας στην αρχή αναφέρθηκε στην αγάπη του στην πόλη και στην προσφορά
του όλα αυτά τα χρόνια και παρουσίασε έναν-έναν και μία-μία ξεχωριστά κάθε έναν από τους 66 υποψηφίους, τον μοναδικό συνδυασμό στο Χαϊδάρι που συγκέντρωσε τον ανώτατο αριθμό υποψηφίων σύμφωνα με το νόμο.

Από την πλευρά του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Μποζίκας, έστειλε σε όλους τους Χαϊδαριώτες το μήνυμα της ενότητας, παρουσίασε τις βασικές γραμμές του προγράμματος, αλλά και τη διατήρηση επιτυχημένων κοινωνικών δράσεων όπως οι παιδικοί σταθμοί και τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης και επιτέθηκε σε υποψηφίους που προσπαθούν να ΞΑΝΑ διχάσουν την πόλη.

«Το Χαϊδάρι θα προχωρήσει μπροστά, ενωμένο με την υποστήριξη όλων των δημοτών γιατί στην προσπάθειά μας αυτή δεν περισσεύει κανείς» κατέληξε ο Ανδρέας Μποζίκας.
Keywords
Τυχαία Θέματα