Δειτε ποια ειναι τα 5 σημαδια που δειχνουν οτι ο γαμος σας εχει τελειωσει...

15:30 6/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Κάποτε υπήρξατε πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό σας, κλάψατε πολλά βράδια, όταν δεν σας έκανε κάποιο χατήρι που του ζητήσατε, ή όταν ξέχασε την επέτειο του γάμου σας...
Και τώρα, ξαφνικά, γίνεται μια αλλαγή μέσα σας που ακόμα και εσείς οι ίδιες δυσκολεύεστε να παραδεχτείτε...

Έρχονται στιγμές που δεν θέλετε να βγαίνετε πια με τον σύζυγό σας, βλέπετε περισσότερο τις φίλες σας και έχετε αρχίσει να παρατηρείτε τα περιττά του κιλά, αλλά και το χειρότερο... οι κυριακάτικες επισκέψεις στη μητέρα του γίνονται κάθε φορά και πιο ανυπόφορες, σας είναι δύσκολο να προσποιηθείτε ότι περνάτε καλά
οπουδήποτε αρκεί να βρίσκεστε δίπλα του, όπως κάνατε παλιά.

Μήπως βρίσκεστε στο δρόμο, χωρίς επιστροφή, που οδηγεί στο διαζύγιο; Διαβάστε τα «πέντε σημάδια» που μαρτυρούν ότι θέλετε να χωρίσετε το άλλο σας μισό.

1. Νιώθετε απάθεια για το γάμο και για τον σύζυγό σας. Παραξενεύστε και εσείς η ίδια που διαπιστώνετε ότι η παλιά φλόγα του έρωτά σας έχει μετατραπεί σε «αποκαίδια».

2. Είστε αρνητική για το σύζυγό σας. Στις συζητήσεις σας με φίλους και συγγενείς - τους δικούς σας συγγενείς, εννοώ - προσπαθείτε πάντα να ανακαλύψετε τα αρνητικά του στοιχεία και ψάχνετε να βρείτε, ως άλλος επιθεωρητής Κλουζώ, τα λάθη που κάνει με οτιδήποτε και αν ασχοληθεί, το άλλοτε «αντικείμενο» του πόθου σας.

3.Αποφεύγετε να είστε στο σπίτι όταν είναι και εκείνος! Μόλις τον βλέπετε σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, ό,τι λέει σας εκνευρίζει και ανοίγετε την πόρτα να βγείτε έξω, να πάτε οπουδήποτε... στη μαμά σας, στην κολλητή σας, δεν έχει σημασία...

4. Έχετε συχνές φαντασιώσεις ότι είστε μόνη και ελεύθερη. Στο μυαλό σας έρχονται όλο και πιο συχνά εικόνες από όλα όσα θα μπορούσατε να κάνετε αν ήσασταν μόνη και ελεύθερη. Θα αρχίζατε μαθήματα ισπανικών ή γυμναστήριο ή θα κάνατε εκείνο τα ταξίδι που πάντα θέλατε και το άλλο σας μισό σας έλεγε ότι δεν είναι καιρός για περιττά έξοδα.

5. Έχετε όλο και συχνότερα «αναλαμπές»- που μοιάζουν σαν τη λάμπα του Κύρου Γρανάζη - μέσα στο μυαλό σας, που σας ωθούν να σκέφτεστε μήπως το διαζύγιο είναι η καλύτερη λύση σε ένα γάμο που δεν περπατάει πια.

Και τώρα τι γίνεται, αν αναγνωρίσατε ότι ο γάμος σας έχει και τα πέντε σημάδια που σημαίνουν τη απαρχή ενός χωρισμού; Ψυχραιμία και... ψυχραιμία. Ένα διαζύγιο δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, αλλά η επίσκεψη σε έναν ειδικό είναι ίσως η πιο ώριμη ενέργεια για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις!
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα