Παγκαλος : περηφανος για το μνημονιο - πικραμενος για το πασοκ!

13:38 4/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Πικραμένος από την περιθωριοποίηση του από το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Free Sunday ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος και τονίζει ότι θα ψηφίσει αναγκαστικά το κόμμα του, ενώ δηλώνει υπερήφανος...
για το Μνημόνιο!
«Εγώ δεν είμαι στην ορχήστρα, δεν κλήθηκα ούτε ως τρίτο ή τέταρτο βιολί. Το κόμμα μου με αγνόησε τελείως από την ώρα που εγκατέλειψα τη Βουλή. Είμαι προθυμότατος
να βοηθήσω, αλλά δεν μου ζητήθηκε. Τι να κάνω; Να τη στήσω έξω από την Ιπποκράτους με ένα πανό που θα λέει «παιδιά, δώστε μου δουλειά;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν χάσει τη μισή τους δύναμη. Υπάρχει όμως ένας πυρήνας που αντιστέκεται. Προσωπικά θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν αυτό το πρόβλημα και πολλοί φεύγουν γιατί δεν θα μετέχει πια στην εξουσία αυτός ο χώρος, ώστε να συμμετέχουν και οι ίδιοι στη νομή που φέρνει η άσκηση εξουσίας. Αυτή τη στιγμή βασικοί συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ και μέλη των συνδικάτων τους στον δημόσιο τομέα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Το βασικό κόμμα του συνδικαλισμού των ΔΕΚΟ δεν είναι πια το ΠΑΣΟΚ, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει ο κ. Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος πάντως, σημειώνει πως το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να ανακάμψει. «Μετά τις εκλογές πρέπει να γίνει τακτικό συνέδριο για να συζητήσουμε τι κόμμα είμαστε και ποιους εκπροσωπούμε. Εκεί θα τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος και βεβαίως θα προκύψει νέα ηγεσία από τις νέες δυνάμεις» ανέφερε ακόμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα