Ζώδια | Αστρολογικές προβλέψεις 4-11/6/12

12:43 4/6/2012 - Πηγή: Neolaia

Η έκλειψη δεσπόζει αυτή την περίοδο, είναι η δεύτερη του καλοκαιριού και αγγίζει βαθιά τον ψυχισμό μας. Συμβαίνει στις 4 Ιουνίου και θα έχει επίδραση για δύο τουλάχιστον εβδομάδες. Η πλήρης περιγραφή της ως φαινόμενο και ως προς τα δρώμενα του κράτους, είναι στο άρθρο μας στο http://astrolife.gr/

Οι συμβουλές για τα ζώδια (θα ήταν προτιμότερο να διαβάσετε το ζώδιο

του ωροσκόπου σας. Αν δεν το γνωρίζετε, χρησιμοποιείστε τα υπολογιστικά προγράμματά μας, ή δώστε μας τα στοιχεία γέννησης και θα σας ενημερώσουμε)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είναι λιγότερο αρνητική η περίοδος για σας, ωστόσο, θα ανησυχήσετε αρχικά για ένα μέλλον που δεν έχει μεγάλη σύνδεση με την πραγματικότητα. Κατά συνέπεια, η απογοήτευση θα αφήσει μία πικρή γεύση. Στον εργασιακό σας χώρο, κακόβουλες κινήσεις σας αποθαρρύνουν να προχωρήσετε στο όνειρό σας. Ζήλια, ανταγωνισμός, αθέμιτα μέσα που δεν ταιριάζουν στο δικό σας προφίλ, δημιουργούν σχόλια και ίντριγκες. Ας είστε συγκρατημένοι και ας μην επιτεθείτε. Αντίθετα, διατηρήσετε τις απόψεις σας για όσο διάστημα αυτές βάλλονται. Καλύτερα να μην μοιραστείτε κάθε σκέψη σας αυτή την εποχή. Θα είστε επιρρεπείς όμως στο να αισιοδοξείτε υπερβολικά…για τον λόγο αυτό, ας προσέχετε. Προσπαθήστε να δώσετε μία όμορφη εικόνα για σας, δίχως λεπτομέρειες πάνω στην προσωπική σας ζωή.

Αυτή η περίοδος θα σας προσφέρει τις αφορμές για να αμβλύνετε λίγο το «εγώ» σας και να καταλάβετε πως για να προοδεύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας θα πρέπει να υπάρχει ηθική και αξίες. Μάθετε να προσαρμόζεστε και αποφασίστε να αποδεσμευτείτε από αποκτήματα, ή από την επιβολή εξουσίας στους άλλους. Γίνεται μία «αναδίπλωση» στην ιδεολογία σας.

Ασχοληθείτε με την μουσική ή την τέχνη, για να βρείτε γαλήνη, ξεκούραση και ανανέωση. Σίγουρα θα σας ωφελήσουν ή θα υπάρχει και μία προσωπική έμπνευση.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Λίγο άβολα θα αισθάνεστε αυτή την περίοδο. Πολλές πεποιθήσεις αλλάζουν ή τίθενται σε αμφιβολία. Αναζητώντας την σταθερότητα στις σχέσεις σας, αισθάνεστε μετέωροι κατά διαστήματα και αυτό θα ενισχυθεί. Δεν είναι απαραίτητο πως είστε υπεύθυνοι, ενδεχομένως είναι η αδυναμία που έχει το ταίρι σας να σας κάνει να αισθανθείτε σιγουριά μέσα από την συμπεριφορά του. Από την άλλη πλευρά φυσικά, ίσως κι εσείς επενδύσατε περισσότερο στην εικόνα που είχατε γιʼ αυτό, παρά στην ουσία της σχέσης. Θα πρέπει να περάσετε δια μέσω των αμφιβολιών, σε μία πιο προσγειωμένη εικόνα της σχέσης σας. Έστω και αποστασιοποιημένοι από το όνειρο και το συναίσθημα. Δείτε πρακτικά τα θετικά της σχέσης. Δώστε βάση στην ουσία και όχι σε λεπτομέρειες που δεν έχουν τελικά νόημα.

Σεβαστείτε τον άλλο και φέρετε την αρμονία στη ζωή σας.

Αποφύγετε τις επενδύσεις και στην περίπτωση που είχατε κάνει αφελείς τοποθετήσεις χρημάτων, τώρα θα προβληματιστείτε. Μην δανείσετε χρήματα αυτή την εποχή.

Στα αισθηματικά σας, δεν είστε πολύ εκφραστικοί και είναι δυνατόν να σας παρεξηγήσουν. Ίσως θα πρέπει να ανοίξετε την ψυχή σας, στον

Keywords
Τυχαία Θέματα