''oyte eimaστε ουτε θα γινουμε κομμα αρχηγικο''...

13:36 16/7/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ ΩΣ ΔΗΛΩΣΗ ;
«Ούτε είμαστε ούτε θα γίνουμε κόμμα αρχηγικό, συγκεντρωτικό και αντιδημοκρατικό και κανείς δεν θα απειλείται με διαγραφή όταν εκφράζει διαφορετική άποψη», δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης...
στον ρ/σ Βήμα, αναφερόμενος στην επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε, «το καταστατικό του κόμματος λέει το απλό και αυτονόητο: ότι όλα τα στελέχη και μέλη δεσμεύονται από τις συλλογικές μας αποφάσεις που σημαίνει
ότι όταν με ρωτάτε τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για ένα θέμα, απαντώ τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι τα δικά μου».
«Αν έχω δική μου άποψη», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης, «το διευκρινίζω για να μη δημιουργείται σύγχυση και να μην ψαρεύουν στα θολά νερά οι πολλοί και ισχυροί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ».
Σχετικά με την ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι κρατάει μικρό καλάθι για «τις διαφοροποιήσεις στα λόγια βουλευτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, γιατί η εμπειρία δείχνει ότι τελικά ψηφίζουν».
«Διότι», συνέχισε, «λένε ότι τους έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο και στην πραγματικότητα διότι κοιτούν την επανεκλογή τους πάνω από τη συνέπεια λόγων και έργων».
Όσον αφορά την προωθούμενη κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, κατηγορεί Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ότι «αφού επί τρία χρόνια δεν έκαναν τίποτα για την αναδιοργάνωση, με μετατάξεις και μετεκπαίδευση ή να μεταφέρουν κόσμο προς τα εκεί που λείπει, έρχονται στο γόνατο και σφάζουν κόσμο».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα