Εθεαθει στη βουλη...

12:34 16/7/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Το Σάββατο υπήρξε προαναγγελία από την Real News που έκανε λόγο για μυστική και άγνωστη συνάντηση Βενιζέλου - Παπανδρέου στη Βουλή. Η είδηση διαψεύστηκε αμέσως, πριν καν προλάβει να κυκλοφορήσει...
η εφημερίδα την Κυριακή, από συνεργάτες του Γ.Παπανδρέου.
Μάλιστα ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, σε θέματα Τύπου, Γιώργος Ελενόπουλος έσπευσε να διευκρινίσει απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την κάλυψη της κενής θέσης του Αντιπροέδρου και ο Ε. Βενιζέλος προσκάλεσε τον Γ. Παπανδρέου στο γραφείο του, όπου και μίλησαν για 1-2 λεπτά για να συνεννοηθούν για μια συνάντηση την προσεχή περίοδο, για θέματα εξωτερικής πολιτικής, καθώς ο Ε.Βενιζέλος πέρα από την Αντιπροεδρία της κυβέρνησης ανέλαβε και το Υπουργείο Εξωτερικών και ο Γ.Παπανδρέου έχει διατελέσει υπουργός για πολλά χρόνια στο ίδιο υπουργείο.
Και όμως η είδηση της συνάντησης, είτε αυτή πραγματοποιήθηκε, είτε όχι, είτε επρόκειτο για ολιγόλεπτη είτε για μεγαλύτερη σε διάρκεια συνάντηση, βρίσκεται αλλού. Ο πρώην πρωθυπουργός που πληρώνεται από τον ελληνικό λαό ως εκλεγμένος βουλευτής, για να ασχολείται με τα θέματα που απασχολούν την εκλογική του περιφέρεια και όχι μόνο, δεν πηγαίνει μόνο στις ΗΠΑ και στα διάφορα πανεπιστήμια όπου δίνει διαλέξεις εξηγώντας και παρουσιάζοντας εκτός Ελλάδας το πώς ακριβώς κατάφερε με μια υπογραφή, με την βοήθεια πάντα των συνεταίρων του στο πολιτικό παιχνίδι να μετατρέψει μια χώρα και ένα λαό σε ''πεδίο βολής φτηνό που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι''. Δεν ταξιδεύει μόνο ανά τον κόσμο εκεί όπου τον καλούν οι υποχρεώσεις του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δεν πηγαίνει μόνο στη Σέριφο, την Κυλλήνη και ένας Θεός ξέρει που αλλού, αλλά ναι, και αυτό είναι η πραγματική, η σημαντική και ουσιαστική είδηση : o Γιώργος Παπανδρέου πηγαίνει καμιά φορά, όταν δεν έχει τι να κάνει προφανώς, ΚΑΙ στη Βουλή. Και αυτό με μάρτυρες. Και αυτή η είδηση είναι τσεκαρισμένη. Καρατσεκαρισμένη.
Keywords
Τυχαία Θέματα