''oxi σε βεβιασμενες λυσεισ- εξπρεσ''...

08:26 27/5/2013 - Πηγή: Fimotro
Οι βεβιασμένες λύσεις μέσα από διαδικασίες «εξπρές» στο Κυπριακό δεν είναι αποδεκτές, δήλωσε σήμερα ο Κύπριος Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου, προσθέτοντας ότι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να εξέλθει το συντομότερο...
ο κυπριακός λαός από τη δεινή οικονομική κρίση.
Ο κ. Φωτίου είπε ότι οι όποιες ενέργειες για επανέναρξη της διαδικασίας για επίλυση του Κυπριακού «πρέπει να πραγματοποιηθούν εν ευθέτω χρόνω».
Ο κ. Φωτίου ανέφερε εξάλλου ότι πριν την έναρξη της οποιασδήποτε νέας διαδικασίας θα πρέπει να συμφωνηθεί η βάση των διαπραγματεύσεων που θα διασφαλίζει πλήρως τις βασικές αρχές
επίλυσης του κυπριακού προβλήματος που προβλέπονται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.
Συμπλήρωσε ότι μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μπορούν να συμβάλουν θετικά προς την ορθή κατεύθυνση, όπως η επιστροφή της κλειστής πόλης των Βαρωσίων στους νόμιμους κατοίκους της.
Είπε εξάλλου ότι «προχωρούμε στην απόσυρση των προτάσεων που κρίνονται από την πλειοψηφία του κυπριακού Ελληνισμού και την πολιτική ηγεσία ως απαράδεκτες».
Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, ο κ. Φωτίου είπε ότι χρειάζεται σκληρή και μεθοδική δουλειά για να αντιστραφεί το κλίμα και να εξέλθει η Κύπρος από τη δεινή οικονομική θέση.
ι βεβιασμένες λύσεις μέσα από διαδικασίες «εξπρές» στο Κυπριακό δεν είναι αποδεκτές, δήλωσε σήμερα ο Κύπριος Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου, προσθέτοντας ότι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να εξέλθει το συντομότερο ο κυπριακός λαός από τη δεινή οικονομική κρίση.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα