''η οικονομια εξισου σημαντικη με το κυπριακο''...

08:07 27/5/2013 - Πηγή: Fimotro
Η οικονομία είναι το πρώτιστο θέμα αυτή την ώρα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, προσθέτοντας πως εξίσου σημαντικό θέμα όμως είναι και η αντιμετώπιση του εθνικού προβλήματος...
Ο Ν. Αναστασιάδης ανέφερε πως αυτή την περίοδο η πολιτεία αντιμετωπίζει κρισιμότατα προβλήματα. Η προσοχή μας αυτή την ώρα, συνέχισε, είναι στο πώς αντιμετωπίζουμε τα πολλαπλά προβλήματα που η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε,
θα προετοιμαζόμαστε παράλληλα και ταυτόχρονα για το εθνικό θέμα διότι είναι αδιανόητο, όπως είπε, την ώρα που θα μελετούμε τρόπους για να επανέλθει η υπερηφάνεια, η αξιοπρέπεια, η ευημερία μας, να επικεντρώνουμε την προσοχή στην ευημερία και όχι στην απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε πως στους μήνες που έπονται, η προετοιμασία μας θα είναι καλή και συστηματική , έτσι ώστε με την έναρξη ενός νέου διαλόγου να υπάρχουν τα εχέγγυα, τόσο όσον αφορά τους συμμετέχοντες, αλλά και όσον αφορά την όλη διαδικασία, έτσι ώστε με ελπίδα και προοπτική να ξεκινήσει, όπως είπε, μια νέα περίοδος για την πατρίδα μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα