Οι πρωτες φωτογραφιες των πριγικιπικων παιδιων, σαρλοτ και τζορτζ...

15:45 6/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Τέσσερις φωτογραφίες της κόρης της, πριγκίπισσας Σάρλοτ και του αξιολάτρευτου πρίγκιπα Τζορτζ, τράβηξε...
η πανευτυχής μαμά, Kate Middlenton. Το παλάτι του Kensington, αναμένεται να δημοσιεύσει σήμερα τις οικογενειακές φωτογραφίες της πριγκιπικής οικογένειας, στις οποίες για πρώτη φορά ποζάρουν τα δύο αδέρφια μαζί.

O πρίγκιπας Τζορτζ

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην εξοχική κατοικία του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge, στο Anmer Hal. H πριγκίπισσα Σάρλοτ που ήρθε στη ζωή στις 2 Μαΐου,
στις φωτογραφίες που θα δημοσιευτούν σήμερα, είναι μόλις 2 εβδομάδων.

Το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε σήμερα το πρωί, μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Twitter, ότι η πρώτη από τις τέσσερις οικογενειακές φωτογραφίες θα δημοσιεύτει -στην σελίδα- στις 9 το βράδυ. Οι υπόλοιπες τρεις, θα ανέβουν στο Twitter, μία ώρα αργότερα, στις 10 το βράδυ.

«Υπήρξε μία πολύ θερμή ανταπόκριση του κοινού, όταν γεννήθηκε η πριγκίπισσα Σάρλοτ, γεγονός που εκτίμησαν ιδιαίτερα ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge. Έτσι, θέλησαν να μοιραστούν με τον κόσμο, τις οικογενειακές τους φωτογραφίες!», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ

Η μικρή Σάρλοτ, θα βαφτιστεί στην ίδια εκκλησία που βαφτίστηκε η γιαγιά της, Νταϊάνα, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Το βασιλικό μωρό θα βαφτιστεί από τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury -την Κυριακή 5 Ιουλίου-στην εκκλησία της Αγίας της Μαρίας της Μαγδαληνής, στο Sandringham, κοντά στο Anmer Hall.
Keywords
Τυχαία Θέματα