Οι περιορισμοι στην διακινηση κεφαλαιων στην κυπρο μπορει να κρατησουν χρονια, μεταδιδει το bloomberg !!!

10:11 27/3/2013 - Πηγή: Fimotro
ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ "ΔΥΟ ΕΥΡΩ"
Γράφει ο Insider"Οι περιορισμοι στην διακίνηση κεφαλαίων στην Κύπρο μπορεί να κρατήσουν χρόνια", μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg (εδώ). Και συνεχίζει το Bloomberg γράφοντας πλέον για "ΔΥΟ ΕΥΡΩ", ένα...
της Κύπρου
και ένα της υπόλοιπης Ευρωζώνης.
Το Fimotro εξηγεί στους φίλους αναγνώστες πως θα κινηθούν τις επόμενες εβδομάδες και με ορίζοντα έτους τα hedge funds που έχουν επενδύσει εκατοντάδες δισεκατομμυρίων στην Ευρώπη σε μετοχές και ομόλογα: θα φροντίσουν να εξασφαλιστούν για τον κίνδυνο διαίρεσης του Ευρώ σε τύπου Α και τύπου Β, είτε αποχωρώντας σιγά σιγά για να μην δημιουργήσουν πανικό είτε αγοράζοντας "ασφάλειες κινδύνου", είτε και τα δύο ταυτόχρονα.
Πότε θα αισθανθεί η Ευρωζώνη το τσουνάμι; όταν ολοκληρωθεί η σιωπηλή αποεπένδυση των hedge funds, πιθανότατα πριν το τέλος του 2013 και για λόγους ισολογισμών, αλλά και όταν έρθει η ώρα να κληρώσουν τα στοιχήματα των ασφαλειών κινδύνου, τα οποία συνήθως είναι ετήσια.
Δηλαδή, με ορίζοντα την Πρωταπριλιά του 2014 η Ευρωζώνη ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη νομισματική φάρσα της ιστοριάς.
'Ενα νόμισμα που δημιουργήθηκε τεχνητά για να αποφευχθεί η πιθανότητα ενός ακόμη πολέμου που θα ξεκίναγε από την Ευρώπη οδηγεί σε μιά πρωτοφανή "συσσώρευση θυμού" (κατά την πάντα επίκαιρη "Θεωρία Πολέμου" του Παναγιώτη Κονδύλη) στο Νότο έναντι του Βορρα και σε μιά ανοιχτή οικονομική σύγκρουση, η οποία οδηγεί λαούς του Ευρωπαικού Νότου σε ανέχεια που δεν φανταζόταν κανείς ότι θα ξαναυπάρξει στην Ευρώπη.
ΔΥΟ ΕΥΡΩ, ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.
Είναι η ώρα όλες οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα και την Κύπρο να ξεφύγουν από την διαχείριση των πυρκαγιών που ξεσπάνε καθημερινά και να χαράξουν μιά εθνική στρατηγική.
Και αυτό περιλαμβάνει Τρικομματική, Σύριζα, Καμμένο, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγη στην Ελλάδα.
Οι θεωρίες ότι η "Ελλάδα είναι θωρακισμένη" και "στα τέσσερα για να μείνουμε στο Ευρώ" εξάντλησαν ήδη τον πολιτικό τους κύκλο.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ για να σωθεί η χώρα. 'Ολα τα πολιτικά κόμματα πρέπει να καταλάβουν ότι τα παραμυθάκια της υποτιθέμενης ανάκαμψης το φθινόπωρο οπότε θα γίνουμε Ευρωπαικος παράδεισος δεν θα σώσουν ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό κόμμα που ασχολείται με το πολιτικό του μέλλον αντί για το ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Keywords
Τυχαία Θέματα