Οι νεοι κοντα στον μονο οικονομολογο υποψηφιο της νδ στην α' αθηνας (φωτορεπορταζ)

22:01 12/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Με νέες και νέους συναντήθηκε εχθές, 11/01/2015, ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στην Α’ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία. Ο Α. Μωραϊτάκης...
συνομίλησε με τους νέους, δέχθηκε πολλές ερωτήσεις και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους για τα όλα τα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μωραϊτάκης είναι ο μοναδικός οικονομολόγος
και μέλος της πραγματικής οικονομίας στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α’ Αθήνας.
Ειδικότερα για τα επίκαιρα θέματα οικονομικής αιχμής, τα οποία κατέχει άριστα ο γνωστός οικονομολόγος, οι νέοι που βρέθηκαν κοντά στον υποψήφιο βουλευτή έθεσαν σειρά ερωτήσεων με επίκεντρο την ανεργία, την εκπαιδευτική πολιτική, το μοντέλο ανάπτυξης της χώρας.
Οι νέοι άνθρωποι εξέφρασαν έντονους φόβους και ανησυχίες αναφορικά με τις υποχρεώσεις της Πατρίδας μας και το ενδεχόμενο χρεοκοπίας ως αποτέλεσμα των πολιτικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κύριος Μωραϊτάκης, ευχαρίστησε θερμά τους πολλούς φίλους και υποστηρικτές που βρέθηκαν κοντά του, δημιουργώντας ένα πολύ «ζεστό» κλίμα στον κατάμεστο χώρο και τόνισε :
«Η ελπίδα και η δύναμη που μου δίνετε με την σημερινή σας παρουσία είναι το πιο δυνατό εφόδιο για την πορεία προς τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου!
Αποδεικνύεται ότι οι νέες και οι νέοι της Ελλάδας, οι νέες και οι νέοι της ΜΑΚΙ, της ΔΑΠ και τη ΟΝΝΕΔ, είναι παρόντες και σε αυτή την εκλογική μάχη.
Θέλω να σας ζητήσω να δώσετε εσείς πρώτοι το μήνυμα στην κοινωνία, ότι οι απαιτήσεις των καιρών και η διαχείριση των πολύπλοκων δημοσιονομικών θεμάτων, απαιτούν να μας εκπροσωπούν στο Κοινοβούλιο άνθρωποι με πραγματική εμπειρία και εξειδίκευση. Ιδιαίτερα στα θέματα της σημερινής οικονομικής αιχμής (μακρο-μικροοικονομικά, ανθρώπινο δυναμικό, αγορές, επενδύσεις, φορολογικά κλπ.).
Εργάζομαι στους ανωτέρω τομείς της πραγματικής οικονομίας για περισσότερα από 40 χρόνια. Γνωρίζω σε βάθος τον τρόπο λειτουργίας των «αγορών» που τόσος λόγος γίνεται.
Για αυτό ζητώ την υποστήριξη σας! Για να κάνουμε την Ελλάδα κανονική χώρα. Χώρα όπου το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι της κοινωνίας μας, η νεολαία μας, θα μπορεί σε υγιείς βάσεις να εργαστεί, να αναπτυχθεί, να επιχειρήσει.»
Keywords
Τυχαία Θέματα