Οι εκλεκτικες συγγενειες ενος προεδρου

17:10 3/1/2013 - Πηγή: Fimotro
Το Fimotro έβγαλε πρώτο από όλους το ζήτημα της παρουσίας της Έλ. Παπακωνσταντίνου στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ και δικαιωματικά μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο στις αποκαλύψεις. Ετσι λοιπόν θα έχουμε και συνέχεια. Μαθαίνουμε...
πως ξένισε πολλούς και εκνεύρισε ακόμη περισσότερους στην κυβέρνηση-και όχι μόνον-η χθεσινή διαρροή από τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Τ. Αθανασόπουλο, ότι το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ θα το «σκεφτεί» εάν θα κάνει δεκτή την παραίτηση της κ. Παπακωνσταντίνου από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων.
Η απορία
όλων έγκειται στην εμμονή του κ Αθανασόπουλου στο πρόσωπο της κ. Παπακωνσταντίνου. Ο πληροφορίες μας λένε ότι αυτές εδράζονται στη γνωριμία τους από τηνΤΟΥΟΤΑ στην οποία ο κ. Αθανασόπουλος υπήρξε Πρόεδρος του Δ.Σ, ενώ η κ. Παπακωνσταντίνου έχει χρηματίσει μέλος του Δ.Σ. και νομική σύμβουλοις και γι αυτό το λόγο άλλωστε και ο κ. Αθανασόπουλος την έφερε με προσωπική του παρέμβαση στο ΤΑΙΠΕΔ-κι όχι στα πλαίσια κατανομής των θέσεων από την τρικομματική, αυτή αφορά στα μέλη του ΔΣ κι όχι στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων. Πολύς κόσμος από την ΤΟΥΟΤΑ σε κρίσιμες θέσεις (και στο βάθος ίσως και ο ΟΛΠ ???) Ας προσέξει λοιπόν και ο Υπουργός Ανάπτυξης τις εντυπώσεις που δημιουργούνται και για τις οποίες θα είναι άδικο να κληθεί να απολογηθεί ο ίδιος και προφανώς και η κυβέρνηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα