Οδηγιες γκλετσου για το πως θα βγουμε απο την κριση...

14:00 20/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Τους υποψηφίους του νομού Αττικής αλλά και τις θέσεις του κόμματός του παρουσίασε ο Πρόεδρος ...
της Τελείας Απόστολος Γκλέτσος στο Δημαρχείο Φυλής. Η αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» γέμισε ασφυκτικά από φίλους της Τελείας οι οποίοι υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό το ψηφοδέλτιο της 25ης Ιανουαρίου.

Ο κ. Γκλέτσος κατά την ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε τρεις τομείς τους οποίους θεωρεί σημαντικούς για την έξοδο από την κρίση και την ανακούφιση του κοινωνικού συνόλου.

Ειδικότερα,
μίλησε για την υγεία αναφέροντας συγκεκριμένα ότι πρέπει να καταργηθεί οποιαδήποτε εισφορά στα φάρμακα για όλους τους ασφαλισμένους, για τον πρωτογενή τομέα και τα τρόφιμα που εισάγουμε η αξία των οποίων φτάνει τα 33 δις ευρώ. «Πρέπει όλα αυτά να μπορούμε να τα παράγουμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής της Τελείας ανέφερε και τις προτάσεις του για το φορολογικό σύστημα κάνοντας λόγο για δύο συστήματα, ένα εσωτερικό στο οποίο όλοι θα φορολογούνται βάσει της φοροδοτικής τους ικανότητας κι ένα εξωτερικό το οποίο θα αφορά τους επενδυτές.

Όπως είπε, «το κράτος θα ετοιμάζει τα επιχειρηματικά σχέδια έτσι ώστε να έρθουν οι επενδυτές και εφόσον έρθουν τα κέρδη τους ή θα τα ξαναεπενδύουν στη χώρα ή αν θέλουν να τα βγάλουν εκτός Ελλάδας θα τα φορολογούνται με κάποιο συντελεστή».
Keywords
Τυχαία Θέματα