Αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ με ισχυρή αντιπολίτευση τη ΝΔ υπό τον Αντώνη Σαμαρά!

Το συμπέρασμα της ιδιότυπης «δημοσκόπησης» του ΣΚΑΙ

Αν ήταν το αποτέλεσμα της κάλπης δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σχημάτιζε αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 26 Ιανουαρίου! Ο λόγος για την τηλεθέαση που σημείωσε η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ το Σάββατο το πρωί φιλοξενώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα,

σπάζοντας κάθε ρεκόρ για συνέντευξη πολιτικού αρχηγού… Είναι προφανές ότι το 30% που σημείωσε η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά με τον Αλέξη Τσίπρα παραπέμπει σε μονοκομματικά καθεστώτα που οι πολίτες τους έχουν πρόσβαση μόνο σε μία τηλεόραση την κρατική!

Πέρα από αυτό όμως, αλλά και εκτός του ότι η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα με τον Γιώργο Αυτιά, είναι εγγύηση, διότι είναι μακράν η πρώτη σε τηλεθέαση στο σύνολο των καναλιών συγκεντρώνοντας για το είδος της εξωπραγματικά ποσοστά… Η απόφαση των τηλεθεατών να επιλέξουν – στο σύνολο του ανταγωνισμού, να δουν και να ακούσουν τον Αλέξη Τσίπρα, αντί κάποιου άλλου προγράμματος, αποτυπώνει το δημοσκοπικό του προβάδισμα, καθώς και την τάση του ΣΥΡΙΖΑ να… φύγει πολύ μπροστά από τη ΝΔ!

Πολύ σκληρός για να πεθάνει
Κατά την ίδια λογική όμως, είναι φανερό ότι κανείς δεν μπορεί να πει ότι η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς είναι εύκολος αντίπαλος! Το αντίθετο. Επίσης κι αυτό φάνηκε – πάντα μέσα από το ίδιο πρίσμα της τηλεθέασης – στα υψηλά ποσοστά που συγκέντρωσε η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά την επόμενη ημέρα στο ίδιο κανάλι και στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή. Η επιλογή των τηλεθεατών να επιλέξουν ως πρώτο πρόγραμμα την εκπομπή «Ακραίως» με φιλοξενούμενο τον πρωθυπουργό που μοιραία συγκεντρώνει περισσότερες αρνητικές γνώμες, λόγω των καθηκόντων του και όχι κάποιο από τα ψυχαγωγικά προγράμματα του ALPHA με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή του «Ε» με την Κατερίνα Καραβάτου, δείχνει την αντοχή του και επιπλέον ότι ο ίδιος είναι το ισχυρό χαρτί της ΝΔ!

Συμπέρασμα (από την ιδιότυπη «δημοσκόπηση» του ΣΚΑΙ): πάμε για αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ με ισχυρή αντιπολίτευση τη ΝΔ με αρχηγό τον Σαμαρά!

The post Αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ με ισχυρή αντιπολίτευση τη ΝΔ υπό τον Αντώνη Σαμαρά! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα