Ο ρωσος ιβαν θελει να ριξει τον παοκ στην γ' εθνικη για να μην πληρωσει τα χρεη!

12:04 1/5/2014 - Πηγή: Fimotro
ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Νέα επίθεση στο κράτος εξαπέλυσε ο απαράδεκτος Ρώσος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, ο οποίος με το κράτος συναλλάσσεται παίρνοντας χαριστικά δουλειές σαν να πρόκειται για μαγαζάκι του! Ο Ρώσος Σαββίδης εκβιάζοντας για κρατικές δουλειές, αναφέρθηκε τόσο...
στο φλέγον ζήτημα με τα χρέη προς το δημόσιο όσο και σε αυτό με τις εγκαταστάσεις τις ομάδας. Αναλυτικά όσα είπε:

Αυτές τις μέρες θα κάνω κάποιες σημαντικές συναντήσεις που θα αφορούν στην τροποποίηση της οργάνωσης.
Δε θα ήθελα μια τόσο σημαντική δυσαρέσκεια να περάσει απαρατήρητη. Γι' αυτό θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Σήμερα είπα στους ποδοσφαιριστές ότι σε όποιον δεν αρέσει η φανέλα μας πρέπει να τη βγάλει, να πάρει τα χρήματά του και να φύγει. Όλοι όσοι θέλουν πρέπει να παλεύουν και να πετυχαίνουν στόχους.

Τους είπα, πρέπει αν επιστρέψετε τη διάθεση στους οπαδούς. Καταλαβαίνουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, υπάρχουν νίκες υπάρχουν και ήττες. Σήμερα δεν ήρθε η νίκη, αλλά δεν μπορώ να θυμώνω μαζί τους. Κάνανε τη δουλειά τους αλλά δε βγήκε. Εκείνη την ημέρα πραγματικά δεν αντιλαμβανόμουν τι γινόταν. Γι' αυτό σήμερα θα θέλαμε να ξεχάσουμε όλα όσα συνέβησαν. Σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Έχουμε πολλούς στόχους, πολλά θέματα.

Σε αυτά τα δύο χρόνια πήρα κάποια μαθήματα και κατάλαβα ότι έχω ακόμα πολλά να μάθω. Ο στόχος μου είναι να σκεφτώ τι ένεση πρέπει να κάνω στον ΠΑΟΚ ώστε να παίξει στις συνθήκες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν καταφέρω να το κάνω, πολύ σύντομα θα δούμε αλλαγές. Είναι πολύ δύσκολο όταν δε χτίζεται ένα υπόβαθρο για μία ομάδα να σκεφτούμε πως μπορούμε να πετύχουμε με άλλους στόχους.

Μπορώ να περιμένω κάποιες ακόμη μέρες. Θα ζητήσω από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μη στηρίζουν στις εκλογές άτομα που δεν μπορούν να λύσουν τέτοιου είδους άτομα εδώ και δύο χρόνια. Πρέπει να έχουν μία καλή βάση. Έχουμε τραυματισμούς και δεν μπορούν να αναρρώσουν οι παίκτες επειδή δεν έχουμε κατάλληλες συνθήκες. Αυτό με ανησυχεί και με ενοχλεί πάρα πολύ.

Αν λέμε ότι θέλουμε να πετύχουμε και να γίνουμε μεγάλη ομάδα πρέπει να έχουμε σωστές εγκαταστάσεις. Όσο είμαι στον ΠΑΟΚ ή θα κάνουμε κινήσεις για να γινόμαστε μεγάλη ομάδα ή αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε την υγεία μας. Το 80% στη Βόρεια Ελλάδα είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ και μέσα σε δύο χρόνια δεν μπορέσαμε να λύσουμε ούτε ένα θέμα για τον ΠΑΟΚ. Δε θέλω ούτε χάρες ούτε δώρα ούτε τίποτα τέτοιο.

Νοσηρό φαινόμενο αυτός ο Σαββίδης. Σιγά-σιγά να ετοιμάζεται για να επιστρέψει στην Ρωσία
Keywords
Τυχαία Θέματα