Ο πρωτος μαρτυρας στην προανακριτικη...

19:00 29/1/2013 - Πηγή: Fimotro
... ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ...
Ο πρώτος μάρτυρας που θα καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή, η οποία ξεκινά τις εργασίες της στις 18:30, είναι ο πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ, Κωνσταντίνος Μπίκας.
Επόμενος μάρτυρας που θα καταθέσει, όπως...
έχει προγραμματιστεί, είναι ο πρώην Έλληνας πρέσβης στο Παρίσι, Κωνσταντίνος Χαλαστάνης, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή κατάθεση του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη
Σφακιανάκη, ο οποίος θα δώσει, λόγω ιδιότητας, εξηγήσεις για κρίσιμα τεχνικά θέματα, όπως αν μπορεί να γίνει η αλλοίωση ή επεξεργασία στο στικάκι.
Η Προανακριτική Επιτροπή έχει αποφασίσει ομόφωνα, κάνοντας αποδεκτή σχετική πρόταση της ΝΔ, την εξέταση των μαρτύρων κατά χρονολογική εξέλιξη των γεγονότων. Έτσι, έχει προγραμματίσει να καταθέσουν ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Ηλίας Πλασκοβίτης, οι τρεις υπάλληλοι και στενοί συνεργάτες του πρώην υπουργού Οικονομικών που φέρονται να παρέλαβαν το επίμαχο «usb», καθώς και ο πρέσβης του υπουργείου Εξωτερικών, Ηλίας Κλης, για τον οποίο κάποιοι μάρτυρες ανέφεραν ότι ήταν το πρώτο πρόσωπο, που παρέλαβε το «στικάκι».
Keywords
Τυχαία Θέματα