Ο πριγκιπας χαρι αστειευεται για το νεο βασιλικο μωρο...

08:06 10/9/2014 - Πηγή: Fimotro
Δεν πτόησε τον πρίγκιπα Χάρι πως η έλευση ενός ακόμα διαδόχου του Ουίλιαμ στον κόσμο τον «στέλνει» ακόμα πιο πίσω στη σειρά διαδοχής του θρόνου ...
του Ηνωμένου Βασιλείου. Αντίθετα, εμφανίστηκε χαλαρός και με διάθεση για αστειάκια και πειράγματα στο άκουσμα της είδησης.

«Ανυπομονώ να δω τον αδερφό μου να υποφέρει λίγο ακόμα» είπε ο μέλλων θείος του δεύτερου μωρού του Ουίλιαμ και της Κέιτ, συμπληρώνοντας πάντως πως τα νέα
είναι συναρπαστικά. Συμπλήρωσε ακόμα ότι θα το καταευχαριστιόταν να δει τον Ουίλιαμ να προσπαθεί να τα φέρει βόλτα με ένα κοριτσάκι, εάν το νέο μωρό της οικογένειας είναι κορίτσι!

«Θα ήταν καλό ο Ουίλιαμ και η Κέιτ να έχουν την ευκαιρία να περάσουν ήρεμα την περίοδο της εγκυμοσύνης», είπε ο Χάρι, που συνόδευε τον αδερφό του σε μια εκδήλωση στο Όξφορντ, που κανονικά έπρεπε να είναι μαζί με την Κέιτ.

Όμως η εγκυμοσύνη της, που είναι δύσκολη στην αρχή, δεν της επέτρεψε να παραυρεθεί, ενώ ο Χάρι είπε πως «η Κέιτ δεν είναι και πολύ καλά, αλλά κάνει ό,τι μπορεί» για να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη φάση.
Keywords
Τυχαία Θέματα