Ο καραμανλης εστειλε με τις "κλωτσιεσ" τον σαμαρα στον παυλοπουλο

11:57 18/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Ιωάννης Καλαμίδης
(από το : tokentro.gr)
Πώς να μην λειτουργεί ως απόλυτος άρχοντας, ο Αλέξης Τσίπρας, όταν έχει απέναντί του το πολιτικό ερείπιο του Αντώνη Σαμαρά; Πώς είναι δυνατόν να υπάρξει «εθνική συνεννόηση» όταν...
ο ηττημένος Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος την επικαλείται μόνο στα λόγια, αρνείται να προσέλθει στο Μαξίμου και επισκέπτεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον οποίο αντιπαθεί,
μόνο κατόπιν επιτακτικής προτροπής του Κώστα Καραμανλή;

Η επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στον Αλέξη Τσίπρα, ή αυτή η ανεπίσημη του Νίκου Δένδια στον Προκόπη Παυλόπουλο, δείχνουν ότι υπάρχει ένα εκλεγμένο πολιτικό κομμάτι αυτής της μικρής ΝΔ που έχει συναίσθηση του κινδύνου και των χειρισμών που πρέπει να γίνουν.

Δηλαδή όλοι να μιλήσουν μεταξύ τους. Να γίνει το αυτονόητο... αυτό που κάνει ήδη το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Γιατί το πρόβλημα της Ελλάδας είναι πρωτίστως πολιτικό και ύστερα οικονομικό.

Ο χρεοκοπημένος θίασος που κυβερνά σήμερα τη ΝΔ και την έχει βάλει στο πολιτικό περιθώριο, έχει αφήσει τη χώρα ανυπεράσπιστη σε πολλά επίπεδα, λόγω της διαλυτικής συμπεριφοράς του, σε κομματικά και εθνικά θέματα.

Η στάση της επίσημης ΝΔ, που είναι βασικά στάση δικαίωσης, ίσως τελικά δεν προλάβει να επαληθευτεί, αφού η χώρα μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια.

Η άθλια πολιτική στάση του Αντώνη Σαμαρά, που κρύβεται πίσω από τις λέξεις, αρνούμενος τις πράξεις, κορυφώνει το πολιτικό αδιέξοδο και αφήνει την Ελλάδα, γυμνή απέναντι στις ορέξεις των δανειστών και τους τραγικούς χειρισμούς της κυβέρνησης.

Το ότι ο Αντώνης Σαμαράς, σέρνεται σήμερα να συναντήσει τον Προκόπη Παυλόπουλο – για πρώτη φορά από την εκλογή του... ούτε για συγχαρητήρια δεν πήγε – σημαίνει πολλά για το «ελάχιστο» του Προέδρου της ΝΔ.
Keywords
Τυχαία Θέματα