Νοσοκομειο λαρισας : μπονους για υπερωριες απο το... σπιτι!

10:34 11/7/2012 - Πηγή: Fimotro
«Δωράκια» ή «μπόνους» δήθεν για κάλυψη υπερωριακής απασχόλησής τους στο... σπίτι έπαιρναν διοικητικοί υπάλληλοι της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Οι έξτρα αμοιβές, που σχεδόν διπλασίαζαν τις μηνιαίες...
αποδοχές τους, φέρεται ότι δίνονταν με την έγκριση διευθυντών κλινικών από τις εισπράξεις των απογευματινών ιατρείων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, δηλαδή από κονδύλια που προορίζονταν για τη χρηματοδότηση ερευνητικών έργων και μεταπτυχιακών προγραμμάτων στο πλαίσιο της Επιτροπής Ερευνών.

Η συγκεκριμένη πρακτική εφαρμοζόταν επί πολλούς μήνες και περιήλθε
σε γνώση των πρυτανικών αρχών έπειτα από καταγγελία που έκαναν τον περασμένο μήνα δύο υπάλληλοι που δεν εισέπρατταν «μπόνους».

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα «δωράκια» προορίζονταν για την κάλυψη υπερωριών που «έγραφαν» στα... σπίτια τους, με αιτιολογία την απομαγνητοφώνηση πρακτικών συνεδριάσεων για την εκλογή μελών ΔΕΠ της Σχολής.

Με εντολή του πρύτανη του Παν.Θεσσαλίας, Κ. Γουργουλιάνη, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ΕΔΕ, την οποία διενεργεί ο γενικός διευθυντής του Πανεπιστημίου. Η έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες και το πόρισμα που θα διαβιβαστεί στην πρυτανεία θα ρίξει φως στο μέγεθος της υπόθεσης.
Keywords
Αναζητήσεις
πανεπιστημιακο λαρισας υπερωριες
Τυχαία Θέματα