Νεο διασυρμο απο τον ολυμπιακο φοβαται ο σαββιδης και δεν κατεβαζει την ομαδα του στον επαναληπτικο

16:33 3/3/2016 - Πηγή: Fimotro
ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 5-6 ΓΚΟΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"
Νέο διασυρμό από την ομάδα του Ολυμπιακού που αυτή τη φορά δεν θα σταματήσει στα δυο γκολ και θα προσπαθήσει να...
διασύρει τον ΠΑΟΚ
με 5-6 γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη φοβάται ο Σαββίδης και αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν κατέβει να παίξει η ομάδα στον επαναληπτικό με αποτέλεσμα να πέσει και νέα βαριά τιμωρία που θα αφορά και το επόμενο πρωτάθλημα. Επί της ουσίας δηλαδή για τον ΠΑΟΚ τελείωσε από τώρα και το επόμενο πρωτάθλημα από μια απόφαση που εάν δεν την κάνει... γυριστή ίσως σημάνει το τέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έτσι τουλάχιστον όπως την ξέρουμε σήμερα!
Εν τω μεταξύ ο... φιλόξενος Σαββίδης, ο οποίος όλη την εβδομάδα τόνιζε ότι θα διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, αλλά μόνο αυτό δεν έκανε. Επεισόδια από νωρίς έξω από τη θύρα 4, επεισόδια και έξω από την 7. Έπεφταν βροχή οι μαλαματίνες και τα καπνογόνα, χτύπησαν στην πλάτη, ευτυχώς, με πλαστικό ποτήρι τον Σίλβα, αλλά ο Ολυμπιακός παρέμεινε και συνέχισε τον αγώνα.
Σε απόλυτο παραλήρημα βρισκόταν και ο γιος του, που τη μία έβριζε τους παίκτες της ομάδας του και την άλλη τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ο Σαββίδης παγίδεψε οπαδό στα αποδυτήρια για να τον συνετίσει. Μάταια ο Μίχελ προσπαθούσε να τους ηρεμήσει.
Χαμός
Keywords
Τυχαία Θέματα