Νεκρος ο βασικος υποπτος για τις φονικες επιθεσεις στη βοστωνη...

11:24 19/4/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ...
Ο ύποπτος για τις επιθέσεις στον μαραθώνιο της Βοστώνης που έχει συλληφθεί είναι νεκρός, όπως μεταδίδουν...
αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία της Μασαχουσέτης θα πραγματοποιήσει έρευνα από σπίτι σε σπίτι, από πόρτα σε πόρτα, αναζητώντας τον δεύτερο ύποπτο στο Watertown, στην περιοχή της Βοστώνης, και καλεί τους κατοίκους να μην ανοίγουν τις πόρτες τους, λόγω της "ρευστότητας της κατάστασης".
Οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρωθεί σε
μία περιοχή που περιλαμβάνει 20 οικοδομικά τετράγωνα για την καταδίωξή του.
Χαώδεις σκηνές καταδίωξης εκτυλίχθηκαν στην περιοχή του Cambridge και του Watertown κατά τη διάρκεια της νύκτας, μετά τον φόνο αστυνομικού στην πανεπιστημιούπολη του MIT και την κλοπή αυτοκινήτου που ακολούθησε.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν ισχυρές εκρήξεις, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι δέχτηκαν επίθεση με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Τουλάχιστον ο ένας από τους δύο υπόπτους στο Γουότερτάουν είναι περίπου 20 ετών.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μασαχουσέτης δήλωσε ότι εκρηκτικοί μηχανισμοί χρησιμοποιήθηκαν κατά της αστυνομίας κατά την καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στο Watertown, στα περίχωρα της Βοστόνης στη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, στην οποία συμμετέχει και το FBI.
Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC-WJAR προέβαλε εικόνες όπου ένα άνδρας φαίνεται καθηλωμένος στο έδαφος περικυκλωμένος από αστυνομικούς.
Δύο ώρες νωρίτερα, ένοπλος σκότωσε αστυνομικό στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Στην ιστοσελίδα του το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ότι η κατάσταση είναι "εξαιρετικά επικίνδυνη", καλώντας τους φοιτητές να παραμείνουν στο εσωτερικό της πανεπιστημιούπολης, καθώς η αστυνομία αναζητούσε τον δράστη. Μεγάλη αστυνομική δύναμη αναπτύχθηκε γύρω από το πανεπιστήμιο, ενώ ελικόπτερα πετούσαν επάνω από την περιοχή.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα