Merrill lynch : συμφερουσα η αυξηση κεφαλαιου της alpha bank

10:21 19/4/2013 - Πηγή: Fimotro
Πιθανότητα για μεγάλες αποδόσεις βλέπει η Merrill Lynch από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank. Αυξάνεται το ενδιαφέρον των επενδυτικών οίκων μετά το Roadshow της τράπεζας στο Λονδίνο. Καθώς το επενδυτικό ενδιαφέρον αυξάνεται μετά...
από το Roadshow που πραγματοποίησαν στελέχη της τράπεζας στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα, το Special Situations Desk
της Merrill Lynch σε σημείωμα προς τους πελάτες της επενδυτικής τράπεζας για την επερχόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank, εστιάζει στις πιθανές υψηλές υπεραξίες από τα ‘δωρεάν’ warrants που θα πάρουν οι επενδυτές που θα συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου.
Σύμφωνα με τους αναλυτές του επενδυτικού οίκου, οι επενδυτές που πιστεύουν σε ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας και θεωρούν πως η περίπτωση μακροοικονομικού ‘ατυχήματος’ στην Ελλάδα είναι πια παρελθόν, συμμετέχοντας στην αύξηση κεφαλαίου μπορούν μέσω των warrants να έχουν και αποδόσεις πάνω από 1000%, με την Alpha Bank αντίστοιχα , να γυρίζει σε κερδοφορία, και να αυξάνει την λογιστική της αξία.Βεβαίως η επένδυση θεωρείται ‘ειδικού’ ρίσκου καθώς οι αναλυτές επισημαίνουν πως σε περίπτωση που τα σενάρια ανάκαμψης δεν ευοδωθούν, οι επενδυτές θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αρνητικές αποδόσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα