Νεκρες η συζυγος και η κορη του επικεφαλης της χαμας

13:15 20/8/2014 - Πηγή: Fimotro
Η σύζυγος και η κόρη του στρατιωτικού διοικητή της Χαμάς Μοχάμεντ Ντεΐφ σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής χθες το βράδυ στη Γάζα, ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της...
Τετάρτης το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα.
Σε ένα μήνυμα που ανέβασε στο μέσω κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ο εξόριστος Μούσα Αμπού Μαρζούκ που θεωρείται ο νούμερο δύο του πολιτικού γραφείου της Χαμάς δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με η μοίρα του Μοχάμεντ Ντεΐφ που θεωρείται ως ο επικεφαλής της ένοπλης πτέρυγας της οργάνωσης.
Νωρίτερα
ο Μαρζούκ είχε πει ότι στόχος των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών ήταν ο στρατιωτικός διοικητής της Χαμάς. Όπως ανέφερε ο Μαρζούκ το Ισραήλ είχε σπάσει την ανακωχή «για να δολοφονήσει τον Μοχάμεντ Ντεΐφ» αλλά στην επίθεση σκοτώθηκαν άμαχοι που όπως αποδείχτηκε ήταν η σύζυγος και η κόρη του Ντεΐφ.
Εν τω μεταξύ έξι ακόμα άνθρωποι, μεταξύ τους τρία παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί σε ισραηλινή επιδρομή, στόχος της οποίας ήταν να πλήξει σπίτι στο Ντέιρ ελ-Μπάλαχ της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσαν οι παλαιστινιακές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.
Μεταξύ των νεκρών είναι ένας 32χρονος άνδρας, τρία από τα παιδιά του και η γυναίκα του που ήταν έγκυος. Άλλοι δύο άνδρες επίσης σκοτώθηκαν στον βομβαρδισμό αυτό.
Keywords
Τυχαία Θέματα