Νεα δραματικη εκκληση της συζυγου του βρετανου ομηρου στους τζιχαντιστες...

23:44 30/9/2014 - Πηγή: Fimotro
Νέο μήνυμα απέστειλε στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους η σύζυγος του Βρετανού οδηγού ταξί, Άλαν Χένινγκ, ο οποίος κρατείται από τον περασμένο Δεκέμβριο από τους εξτρεμιστές...

Η Μπάρμπαρα Χένινγκ κάλεσε τους μαχητές του ΙΚ να αφήσουν τον σύζυγό της ελεύθερο, εξηγώντας τους πως είχε ανθρωπιστικούς λόγους που τον οδήγησαν στη Συρία.
«Κάποιοι λένε ότι βρέθηκε τη λάθος στιγμή, στο λάθος σημείο. Όμως, ο Άλαν προσέφερε εθελοντικό έργο με τους Μουσουλμάνους φίλους του για να βοηθήσει τους πολίτες της Συρίας. Βρισκόταν στο
σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή», δήλωσε ο Χένινγκ.
«Αναρωτιόμαστε γιατί εκείνοι που ηγούνται του Ισλαμικού Κράτους δεν ανοίγουν την καρδιά και το μυαλό τους για να δουν την αλήθεια του Άλαν και των φιλανθρωπικών λόγων που τον οδήγησαν στη Συρία. Άλαν μας λείπεις και ανησυχούμε πολύ για την ασφάλειά σου. Σας παρακαλώ αφήστε τον ελεύθερο, τον χρειαζόμαστε πίσω στο σπίτι μας», είχε πει σε ένα ακόμα δραματικό μήνυμά της η Χένινγκ.
Ο 47χρονος οδηγός από το Μάντσεστερ αιχμαλωτίστηκε από τους εξτρεμιστές τον περασμένο Δεκέμβριο ενώ προσέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία κι έκτοτε η οικογένειά του κάνουν έκκληση στους απαγωγείς του για την απελευθέρωσή του.
Ωστόσο, προ ημερών η Μπάρμπαρα Χένινγκ δήλωσε πως έλαβε ηχητικό μήνυμα από τον σύζυγό της, στο οποίο ακούγεται να εκλιπαρεί για τη ζωή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα