''na anoiξει η ερτ χωρις απολυσεισ''...

00:27 6/7/2013 - Πηγή: Fimotro
Ως ολοκλήρωση της κυβερνητικής πολιτικής σε βάρος των εργαζομένων της ΕΡΤ ερμηνεύει το ΚΚΕ την κατάθεση του νομοσχεδίου για τη «ΝΕΡΙΤ»...

Σύμφωνα με τον Περισσό, το νέο σχήμα στοχεύει στην πιο αποτελεσματική προβολή της κυρίαρχης πολιτικής, αλλά και στην ιδεολογική και πολιτική χειραγώγηση του λαού. «Η νέα κρατική ραδιοτηλεόραση δεν θα είναι ανεξάρτητη από την κυρίαρχη ιδεολογία και πολιτική, όπως δεν ήταν
και η σημερινή», τονίζει, χαρακτηρίζοντας «υποκριτικές» τις «βαρύγδουπες φράσεις» της κυβέρνησης, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, περί «πολυφωνίας».
Όπως εκτιμά το Κομμουνιστικό Κόμμα με την κατάθεση του σχετικού ν/σχ η κυβέρνηση προσπαθεί ακόμη να προωθήσει «την ακόμα μεγαλύτερη προσαρμογή της κρατικής ραδιοτηλεόρασης στα κριτήρια της αγοράς και της ανταγωνιστικότητας, γεγονός που θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη υποβάθμιση της ενημέρωσης».
«Το ΚΚΕ επιμένει ότι πρέπει να καταργηθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η απόφαση για την ΕΡΤ. Να ανοίξει η ΕΡΤ χωρίς απολύσεις, με ταυτόχρονη διασφάλιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα