Μμε, τυπος, διαδικτυο, δημοσκοπησεις: σαρωνει ο τζιτζικωστασ! «λεβεντες»εξελεξε αρχηγο η νδ και δεν το γνωριζουμε;

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Δεν καταλαβαίνω, πραγματικά, με τα όσα διαβάζω και παρακολουθώ καθημερινά, τους λόγους για τους οποίους η ΝΔ πάει σε εκλογές για να εκλέξει νέο αρχηγό. Αφού, 40 μέρες...
πριν αποφασίσει ο ψηφοφόρος της παράταξης και οι φίλοι τους, οι «ειδικοί των μέσων» δίνουν την ετυμηγορία στη δημοσιότητα. «Τζιτζικώστας». «Τολμάμε-Αλάζουμε-Κερδίζουμε».

Αν αληθεύουν τα όσα γράφονται και λέγονται από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, τον τύπο, τις δημοσκοπήσεις και το διαδίκτυο, ο Απόστολος Τζιτζικώστας παίρνει πάνω από «99%». Κοινώς, παίρνει και τα «σώβρακα» από τους συνυποψηφίους του!

Δεν γνωρίζω όλοι αυτοί οι «προφήτες» και «Κασσάνδρες» από πού αντλούν τις πληροφορίες ή εάν έχουν επαφές με την Πυθία!!! Μπορεί να έχουν και δίκιο. Έτσι να ...έχουν τα πράγματα. Όταν όλα αυτά τα «Μέσα ενημέρωσης» γνωρίζουν τον νικητή, γιατί να ξοδευτεί η ΝΔ την ώρα μάλιστα που δεν υπάρχει «σάλιο»; Ας παραιτηθούν οι 3 υποψήφιοι-μιλούν για παραίτηση Μειμαράκη-και να αναδείξουμε τον «Αποστόλη», με συνοπτικές διαδικασίες.

Άλλωστε έχουμε το παράδειγμα του Γιώργου Παπανδρέου ως μοναδικού υποψήφιου το 2004, που κέρδισε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ με 1.017.085 εκατ. ψήφους!!! Σήμερα που κάνει διακοπές ο ΓΙΩΡΓΟΣ;

Όλοι όμως όσοι πατρονάρουν πρόσωπα ή τα εκθέτουν στην υπερπροβολή, μέσω των Media που ελέγχουν, πιστεύοντας ότι έτσι τους δίνουν πόντους και ψήφους στις εκλογές, κάνουν μεγάλο λάθος. Μάλλον κακό τους κάνουν! Με το πολύ κύρ ελέησον, καταντούν «μαϊντανοί» στο καθημερινό πιάτο των ψηφοφόρων και γυρίζει μπούμερανγκ για τον υποψήφιο!

Μην ξεχνάμε, ότι όλοι όσοι ασχολούνται με προβλέψεις, εκτός από καφετζούδες και αστρολόγους, έχουν μεγάλες «επιτυχίες» και πάντα πέφτουν μέσα σε ότι προτείνουν ή λένε!!!

Π.χ. Στο δημοψήφισμα στήριζαν με πάθος το «ναι» και βγήκε το «ΟΧΙ» με 62%. Προέβλεπαν νίκη ΣΥΡΙΖΑ με 2-3 μονάδες και κέρδισε με 7.

Κύριοι των προβλέψεων και της προπαγάνδας, είναι πολύ νωρίς για να βγάλετε συμπεράσματα. Μην παίρνετε «όρκο» και θέσεις ανοιχτά υπέρ του ενός ή του άλλου. Θα εκτεθείτε, για μία ακόμη φορά, και ο κόσμος δεν θα σας παίρνει στα σοβαρά. Σε 40 μέρες μέχρι την εκλογή προέδρου, πολλά θα αλλάξουν και ο κόσμος θα κουραστεί να σας ακούει.

Εμείς, που γυρίζουμε όλη την Ελλάδα, αλλά και ταξιδεύουμε στο εξωτερικό, μιλώντας με κόσμο, βλέπουμε σε ποια πλευρά γέρνει η πλάστιγγα, και πως θέλει το νέο αρχηγό της η παράταξη.

Δεν είναι μόνο η ηλικία που εκεί εστιάζουμε το μείζον. Ούτε να εκλέξουμε τον αντι-Τσίπρα. Και τα δύο είναι λάθος, αλλά έχουμε χρόνο να τα αναλύσουμε σε άλλη ανάρτηση! Εκείνο που έχει σημασία, είναι η συνοχή και ομοψυχία των ψηφοφόρων της ΝΔ και του ευρύτερου χώρου που εκπροσωπεί με στρτηγικές επιλογές που να εμπνέουν. Και αυτό, πρέπει να συμβολίζει ο νέος αρχηγός. Να ενώσει την παράταξη, και την διχασμένη ελληνική κοινωνία.

Φίλοι μου, σύντροφοι και αγωνιστές. Μην χάνετε την ελπίδα σας και μην πουλάτε τα ονειρά σας. Αγωνιστείτε! Μην ακούτε τα μεγάλα λόγια των πολιτικών με κορώνες, υποσχέσεις και παραμύθια!

Όπως έχει πει και ο Φρανσουά Ντε Λα Ροσφουκό: «Οι μεγάλοι άνδρες με λίγα λόγια λένε πολλά. Και οι μικροί άνδρες με πολλά λένε λίγα ή τίποτα».
Αυτό σαν πυξίδα για όσους πιστεύουν σε μια Νέα Ελλάδα!
Keywords
Αναζητήσεις
?????? ??????
Τυχαία Θέματα